Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie programator

costel32

Postări Recomandate

Versiunea de soft  20160810, programatorul conectat este altul, fabricat in 2015 si are versiunea de firmware V2.0

Posted Image

Exact acest progframator am eu cu versiunea 2.0 si ca vct arata ca citeste doar 2 vct deci care este treaba dami si mie un program compatibil si mai nou ca sa citeasca mai multe procuri vct

si de pe dvd =versiunea este 1_RT809F_SETUP_ENG_20150209 si este mai veche uite am gasit aici o versiune mult mai noua dar nu o pot descarca poate o poate descarca alcineva si o incarca pe un sait si pune un link catre aceasta versiune

https://pan.baidu.com/s/1dFaAvj7

parola bcwr

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• orgasmo

13

• Florinel TV

9

• costel32

3

Top autori în acest subiect

De pe DVD am aceasta versiune 1_RT809F_SETUP_ENG_20150209

Lam instalat si tot 2 VCT spune ca poate programa  :91

Chinezi astia  :nerv

001:  Serial number:20141010100925-044956
002:  The currently selected:VCT6973G #ISP, capacity: 8Mbits, 1Mbytes.
003:  Serial number:20141010100925-044956, Programmer firmware version: V2.0 .
004:  >------------------------------------OK---------------------------------------<

VCT6973G #ISP

VCT7993P #ISP 

si doar aceste VCT mi le arata , eu nu mai inteleg nimic  :84

Link spre comentariu

Serial number:20141010100925-044956, programatorul este fabricat in 2014 o posibila explicatie.

Da si ce treaba are programul instalat pe pc cu programatoru , ca cu programatoru conectat sau fara el tot 2 vct-uri imi arata in program deci care este explicatia , ca eu nu mai inteleg nimic

Link spre comentariu

Tool Chain/Setting/Add ISP software. Setting/USB firmware repair.

Rezultatul: View My Video

In acest videoclip are trecute mai multe VCT-uri in programul de la pc si nu este conectat programatoru , dar la mine orice program ii instalez pe pc tot 2 vct-uri imi arata ori ca este programatoru conectat sau deconectat de la pc de ce ca eu asta nu inteleg, deci cu niciun program instalat numi arata mai mult de 2 vct-uri  :nerv deci nui programatoru de vina ci programele , folosesc windows 7 si ar trebui sami arate vct-urile toate chiar daca nu conectez programatoru dar acest lucru nu se intimpla oare de ce? :84

Link spre comentariu

In acest videoclip are trecute mai multe VCT-uri in programul de la pc si nu este conectat programatoru , dar la mine orice program ii instalez pe pc tot 2 vct-uri imi arata ori ca este programatoru conectat sau deconectat de la pc de ce ca eu asta nu inteleg, deci cu niciun program instalat numi arata mai mult de 2 vct-uri  :nerv deci nui programatoru de vina ci programele , folosesc windows 7 si ar trebui sami arate vct-urile toate chiar daca nu conectez programatoru dar acest lucru nu se intimpla oare de ce? :84

Dupa parerea mea cred ca trebuie sa adaugi vreun soft in Tool Chain, din cele care sint pe cd-ul de la programator, asta e parerea mea.......

Link spre comentariu

Dupa parerea mea cred ca trebuie sa adaugi vreun soft in Tool Chain, din cele care sint pe cd-ul de la programator, asta e parerea mea.......

Da am instalat are 2 versiunii una in limba engleza si una in chineza , si in aceia engleza are Tool Chain si am instalato si pe aceasta , la versiunea chineza nu mai este se instaleaza si este in program inclusa Tool Chain

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări