Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie programator

costel32

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• orgasmo

13

• Florinel TV

9

• costel32

3

Top autori în acest subiect

De unde scoti pozele , ca la mine la program imi arata doar 2 VCT-uri ce leam spus mai sus

Are versiune noua de program, dupa cum se vede ca scrie sus "version 20160329" si observ ca la versiunea asta are si un adaptor ICSP pentru VCT-uri........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Are versiune noua de program, dupa cum se vede ca scrie sus "version 20160329" si observ ca la versiunea asta are si un adaptor ICSP pentru VCT-uri........

Pai versiunile care le am eu sunt

20160630 

20160818 deci sunt mai noi si tot 2 vct-uri imi arata ambele versiunii , versiunea care este in poza este din 2015 si ale mele sunt din 2016

Acel adaptor ICSP este pentru pic-uri nu pentru VCT am si eu adaptoru respectiv si ina vreo 5 adaptoare adaptoru pentru VCT este ISP sau merge direct in soclu cu 3 fire SDA GND DCL , acest programator cu adaptor pomona5250 merge citit si sris memorile spi direct pe placa , nustiu daca merge la toate dar ce am prins pina acum au mers fara probleme in jur de 6 tv-uri LCD testate

Link spre comentariu

Pai versiunile care le am eu sunt

20160630 

20160818 deci sunt mai noi si tot 2 vct-uri imi arata ambele versiunii , versiunea care este in poza este din 2015 si ale mele sunt din 2016

Acel adaptor ICSP este pentru pic-uri nu pentru VCT am si eu adaptoru respectiv si ina vreo 5 adaptoare adaptoru pentru VCT este ISP sau merge direct in soclu cu 3 fire SDA GND DCL , acest programator cu adaptor pomona5250 merge citit si sris memorile spi direct pe placa , nustiu daca merge la toate dar ce am prins pina acum au mers fara probleme in jur de 6 tv-uri LCD testate

Ce am postat au fost doar niste pareri, am instalat softul in calculator de vreun  an de zile, dar programatorul RT809F nu am reusit sa-l cumpar nici pina in ziua de azi....

Link spre comentariu

versiunea care este in poza este din 2015

Versiunea de soft este 20160329 care este din 2016, programatorul conectat in post#5 este fabricat in 2015 si are versiunea de firmware V1.0

.eu m-am oprit la rt809f.este un programator bun?

Din 2011 il folosesc, il recomand si aici. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări