Vizitator Xplode Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Salutare, Aș vrea să fac o incintă auto pentru două difuzoare. La ele mai am și 4 tuburi de aerisire. Știu că mai înainte de toate, trebuie să aflu volumul necesar, după care să construiesc incinta. Plecând de la informațiile pe care le am, mă poate ajuta cineva cu calcularea unor incinte vă rog și construcția unor filtre de calitate? Informații: 2 x Stealth RT0-120 de 200W 4ohmi Diametru 30cm Adâncime 13cm 4 tuburi aerisire Diametru 7cm Adâncime 15.5cm Mulțumesc anticipat! Bogdan. Menționez că vechea incintă avea cameră separată pentru fiecare difuzor. Pe mine mă interesează să obțin bas curat și clar, fără niciun fel de vibrații interioare. Editat Septembrie 24, 2016 de Xplode Link spre comentariu
Vizitator andrewboyp Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 nu prea se gasesc parametrii thielle/small ai acestui difuzor, deci nu ai cum sa-i calculezi incinta. cumpara un amplificator pentru masina ( asta e numa bun: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Kicker/DX250.1/ ), care are filtru activ de bass. vei pune difuzoarele in paralel. fa o cutie inchisa de cam 90 litri, din MDF, ranforseaz-o cat mai bine, sa fie cat mai solida si rezistenta la vibratii. izoleaz-o ermetic peste tot, in special la difuzoare. renunta la tuburile alea. in masina, pentru ca e spatiu mic si inchis, e destul de usor sa obtii bass clar si grav, deci o incinta inchisa e tot ce ai nevoie. prinde difuzoarele cu gheare si suruburi, nu cu holzsuruburi. gata. poti s-o faci si de 70L daca vrei. recomandarea mea ar fi sa nu cobori mai jos de 60. sau asta, si pui cate 2 canale in punte si conectezi fiecare difuzor la canalul lui, dar asigura-te intai ca intrarile sunt identice http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/BLAUPUNKT/EMA/EMA-455/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum