Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Sony KV-M1401K

vergil

Postări Recomandate

As dori un manual service la tv-ul din titlu . 

Pe unde am cautat , se da numai schemele . Poate nu stiu unde sa caut . Eu as vrea acele instructiuni si altele cum ar fi de exemplu la adresa http://www.manualscenter.com/manuals/sony/kvm1401kdu-service-manual.html#.V-YDSdKLS71

Dar  aici e cu plata . 

Nu prea îi inteleg , dau schemele , si nu dau celelalte .

Nu am telecomanda , si din tastele frontale nu am acces decat la volum si programe . Nu pot accesa meniul . Poate gasesc pe acolo , în manual ceva informatii .

Va multumesc ptr atentie .

Editat de vergil
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

3

• FLORIN IORDACHE

1

• misuraelectronic

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Exact pe acela l-am dat jos si inca unul , in djvu , dar nici unul nu are ce am aratat mai sus .

In pdf-ul respectiv nu este decat prima pagina cu shasiul si ce mai spune acolo .

Editat de vergil
Link spre comentariu

nu  va  trebuie  nici  un  manual  ,  ci  doar  telecomanda  corecta  ,  anume  ir140  gbs .  cu  ajutorul  ei  puteti  accesa  si  menu-ul  de  cautare  si  tot  ce  vreti .

Link spre comentariu

La acest model de televizor nu se poate accesa meniul din tastele frontale;fără telecomandă nu aveți ce-i face!Erau unele modele care aveau trei butoane:"+","-",și "III".Cu butonul din urmă,adică "III",tinut apăsat mai mult,pleca în căutare automată.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări