vergil Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 (editat) As dori un manual service la tv-ul din titlu . Pe unde am cautat , se da numai schemele . Poate nu stiu unde sa caut . Eu as vrea acele instructiuni si altele cum ar fi de exemplu la adresa http://www.manualscenter.com/manuals/sony/kvm1401kdu-service-manual.html#.V-YDSdKLS71 Dar aici e cu plata . Nu prea îi inteleg , dau schemele , si nu dau celelalte . Nu am telecomanda , si din tastele frontale nu am acces decat la volum si programe . Nu pot accesa meniul . Poate gasesc pe acolo , în manual ceva informatii . Va multumesc ptr atentie . Editat Septembrie 24, 2016 de vergil Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Care meniu?de utilizator sau service? Link spre comentariu
vergil Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 De utilizator . De exemplu nu pot da scanare . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Aici e service manual : http://elektrotanya.com/sony_kv-m1400k,kv-m1401k.pdf/download.html Link spre comentariu
vergil Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Exact pe acela l-am dat jos si inca unul , in djvu , dar nici unul nu are ce am aratat mai sus . In pdf-ul respectiv nu este decat prima pagina cu shasiul si ce mai spune acolo . Editat Septembrie 24, 2016 de vergil Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 nu va trebuie nici un manual , ci doar telecomanda corecta , anume ir140 gbs . cu ajutorul ei puteti accesa si menu-ul de cautare si tot ce vreti . Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 La acest model de televizor nu se poate accesa meniul din tastele frontale;fără telecomandă nu aveți ce-i face!Erau unele modele care aveau trei butoane:"+","-",și "III".Cu butonul din urmă,adică "III",tinut apăsat mai mult,pleca în căutare automată. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum