Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

anulare protectie INL837GN

bobo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

6

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

protecție eliminat din inl837gn în Acer V193Ab monitor. Pe 4N (Isen) ar trebui să fie 1.48v. Am făcut acest lucru: 5V prin 10k conectat cu LED - uri (selecție) a ajuns la 1.5V. "Aer" , a trimis 4N și conectat la LED la acest picior. Această unitate funcționează pe 3 lămpi (care putem veni la îndemână)

Link spre comentariu

salut.

cu rezistenta si led in pinul 12 nu vrea.

am1,9v dar tot intra in protectie.

eu am inteles ca ar fi alta metoda pt pinul 4 dar nu inteleg o boaba de rusa iar traducerea este ca naiba:

Снял защиту с inl837gn в мониторе Acer V193Ab. На 4н ( ISEN ) должно быть 1.48в . Я поступил таким образом : с 5в через 10Ком подсоединил светодиод ( подбором ) достиг 1.5в. В "воздух"отправил 4н и подсоединил от светодиода к данной ноге . В данном аппарате работает на 3-х лампах ( мож кому пригодится )

monitorul este ACER V193W si are lampile de sus sparte si vreau sa-l las in cele de jos.

Link spre comentariu

puneti un led direct la pin 12 si masa,cu catodul la masa,sau si led si rezistenta si in celalt cap al rezistentei puneti un 5v.daca nici asa nu vrea si montajul dv este dintr-un monitor decuplati lampa, lampile,ce nu functioneaza si uniti firele reci de la un canal functional cu unul ce nu functioneaza,pacalind astfel consumul citit 

Link spre comentariu

dacai montajul dv este dintr-un monitor decuplati lampa, lampile,ce nu functioneaza si uniti firele reci de la un canal functional cu unul ce nu functioneaza,pacalind astfel consumul citit 

stiam de aceasta metoda dar inca nu o pusesesm in practica.

acum monitorul functioneaza destul de bine cu 2 lampi si protectia a ramas activa.

este mai mult decat suficient.

multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări