bobo Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 buna seara. stie cineva cum se "pacaleste " acest invertor? multumesc. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Aveți în postul 9 metoda de anulare a protecției:http://monitor.net.ru/forum/topic239071-96.html#3228428 Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 mersi catalin. poate se gaseste cineva sa-mi traduca . multumesc. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Intrati pe link, dati copy/paste in google translate din rusa in romana. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 protecție eliminat din inl837gn în Acer V193Ab monitor. Pe 4N (Isen) ar trebui să fie 1.48v. Am făcut acest lucru: 5V prin 10k conectat cu LED - uri (selecție) a ajuns la 1.5V. "Aer" , a trimis 4N și conectat la LED la acest picior. Această unitate funcționează pe 3 lămpi (care putem veni la îndemână) Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 multumesc. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Aveti si schema:http://tel-spb.ru/inv_za.html#INL837GL Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 mersi. incerc maine si comunic rezultatul. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 salut. cu rezistenta si led in pinul 12 nu vrea. am1,9v dar tot intra in protectie. eu am inteles ca ar fi alta metoda pt pinul 4 dar nu inteleg o boaba de rusa iar traducerea este ca naiba: Снял защиту с inl837gn в мониторе Acer V193Ab. На 4н ( ISEN ) должно быть 1.48в . Я поступил таким образом : с 5в через 10Ком подсоединил светодиод ( подбором ) достиг 1.5в. В "воздух"отправил 4н и подсоединил от светодиода к данной ноге . В данном аппарате работает на 3-х лампах ( мож кому пригодится ) monitorul este ACER V193W si are lampile de sus sparte si vreau sa-l las in cele de jos. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 puneti un led direct la pin 12 si masa,cu catodul la masa,sau si led si rezistenta si in celalt cap al rezistentei puneti un 5v.daca nici asa nu vrea si montajul dv este dintr-un monitor decuplati lampa, lampile,ce nu functioneaza si uniti firele reci de la un canal functional cu unul ce nu functioneaza,pacalind astfel consumul citit Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 dacai montajul dv este dintr-un monitor decuplati lampa, lampile,ce nu functioneaza si uniti firele reci de la un canal functional cu unul ce nu functioneaza,pacalind astfel consumul citit stiam de aceasta metoda dar inca nu o pusesesm in practica. acum monitorul functioneaza destul de bine cu 2 lampi si protectia a ramas activa. este mai mult decat suficient. multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum