augustin Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Sanatate ! Siti ce telecomanda merge la acest Tv? Este model cu VHS si DVD !! Am o telecomanda Smart 3in1 Programabila . Nu am gasit in catalog acest model .Am incercat cu toate codurile din lista de la Toshiba si nu face nici o functie , absolut nimik .. Ma intereseaza o telecomanda chiar daca merge doar in mod TV .Nu e necesar sa faca functiile pentru Video sau Dvd Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Pentru telecomanda programabila Bravo, Alien, longer.....este doar un cod 90935, codul il gasiti in listele cu coduri de la tv-urile JVC sI Orion. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 cred ca este un tv pe chassis orion ,schneider , Link spre comentariu
augustin Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Am telecomanda programabila Alien dar nu gasesc la Jvc si orion codul 90935 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Am telecomanda programabila Alien dar nu gasesc la Jvc si orion codul 90935 Este codul in lista "Orion TV 32 LB 7200" , "Orion TV 42 LB 2000 dar asta nu e o problema, puteti tasta codul direct in casuta galbena unde scrie "Code:", ce program folositi? Editat Septembrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
augustin Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Am telecomanda Alien si softul de la ea tot Alien .. este programabila 3in1 , de la Mivarom cumparata Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Cam atit pot sa va ajut.....am pus si poza...... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 (editat) a dv nu este compatibila cu codurile postate, Editat Septembrie 23, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 a dv nu este compatibila cu codurile postate, Asa o fi nu contest, dar dupa modelul de tv gasea codul echivalent, in programul pe care il foloseste, trebuie sa-ti mearga oleaca "bibeaca".......putea sa faca un print screen la program, sa ne dam si noi seama ce program foloseste..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Asa o fi nu contest, dar dupa modelul de tv gasea codul echivalent, in programul pe care il foloseste, trebuie sa-ti mearga oleaca "bibeaca".......putea sa faca un print screen la program, sa ne dam si noi seama ce program foloseste..... Are telecomanda alien cu soft RCW , eu asa cred Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Are telecomanda alien cu soft RCW , eu asa cred Are telecomanda alien cu soft RCW , eu asa cred la asta m-am referit si eu cand am spus ca nu e compatibila cu codurile postate Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Are telecomanda alien cu soft RCW , eu asa cred Cred si eu ca are soft RCW, am incercat eu sai gasesc codul echivalent de la BRAVO la RCW si din 9 modele de tv-uri, 1 de JVC si 8 de ORION(care au codul 90935) nu este nici unul prezent in programul RCW. O spurcaciune de program au astia cu RCW-ul, precum sint si telecomenzile, cumperi 10 bucati si 2-3 din ele sin "ouate", omul se bucura ca sint mai ieftine, cine cumpara 10 buc si gaseste 2 defecte nu e mare paguba, dar cine cumpara doar una si-o nimereste pe aia defecta, ala e un om pagubit, oricum eu la cele defecte le-am gasit remediul, pusa memorie noua 24c32 si merge de trasneste. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Eu ultima data am cumparat 15 buc si toate ok , dar am mai cumparat inainte de aceste si am avut si eu probleme cu 1 buc am desfacuto si am curatat bine sub contactele care sunt lipite cu scoci , si nu a mai fost problema Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Eu ultima data am cumparat 15 buc si toate ok , dar am mai cumparat inainte de aceste si am avut si eu probleme cu 1 buc am desfacuto si am curatat bine sub contactele care sunt lipite cu scoci , si nu a mai fost problema Da au mai multe defecte, am gasit si eu folia cu contacte pozitionata gresit, dupa repozitionare sa rezolvat, ultimile care le-am gasit defecte a fost din memorie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum