Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda tv Toshiba VTW2187

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! Siti ce telecomanda merge la acest Tv? Este model cu VHS si DVD !! 

Am o telecomanda Smart  3in1 Programabila . Nu am gasit in catalog acest model .Am incercat cu toate codurile din lista de la Toshiba si nu face nici o functie , absolut nimik .. Ma intereseaza o telecomanda chiar daca merge doar in mod TV .Nu e necesar sa faca functiile pentru Video sau Dvd 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

3

• iuliantv

3

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am telecomanda programabila Alien dar nu gasesc la Jvc si orion codul 90935

Este codul in lista "Orion TV 32 LB 7200" , "Orion TV 42 LB 2000 dar asta nu e o problema, puteti tasta codul direct in casuta galbena unde scrie "Code:", ce program folositi?

post-237484-0-50231700-1474638587_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

a dv nu este compatibila cu codurile postate,

Asa o fi nu contest, dar dupa modelul de tv gasea codul echivalent, in programul pe care il foloseste, trebuie sa-ti mearga oleaca "bibeaca".......putea sa faca un print screen la program, sa ne dam si noi seama ce program foloseste.....

Link spre comentariu

Asa o fi nu contest, dar dupa modelul de tv gasea codul echivalent, in programul pe care il foloseste, trebuie sa-ti mearga oleaca "bibeaca".......putea sa faca un print screen la program, sa ne dam si noi seama ce program foloseste.....

Are telecomanda alien cu soft RCW , eu asa cred

Link spre comentariu

Are telecomanda alien cu soft RCW , eu asa cred

Cred si eu ca are soft RCW, am incercat eu sai gasesc codul echivalent de la BRAVO la RCW si din 9 modele de tv-uri, 1 de JVC si 8 de ORION(care au codul 90935) nu este nici unul prezent in programul RCW. O spurcaciune de program au astia cu RCW-ul, precum sint si telecomenzile, cumperi 10 bucati si 2-3 din ele sin "ouate", omul se bucura ca sint mai ieftine, cine cumpara 10 buc si gaseste 2 defecte nu e mare paguba, dar cine cumpara doar una  si-o nimereste pe aia defecta, ala e un om pagubit, oricum eu la cele defecte le-am gasit remediul, pusa memorie noua 24c32 si merge de trasneste.

Link spre comentariu

Eu ultima data am cumparat 15 buc si toate ok , dar am mai cumparat inainte de aceste si am avut si eu probleme cu 1 buc am desfacuto si am curatat bine sub contactele care sunt lipite cu scoci , si nu a mai fost problema

Link spre comentariu

Eu ultima data am cumparat 15 buc si toate ok , dar am mai cumparat inainte de aceste si am avut si eu probleme cu 1 buc am desfacuto si am curatat bine sub contactele care sunt lipite cu scoci , si nu a mai fost problema

Da au mai multe defecte, am gasit si eu folia cu contacte pozitionata gresit, dupa repozitionare sa rezolvat, ultimile care le-am gasit defecte a fost din memorie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări