leo 17 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 la acest tv am imaginea asa ..circuit cadre tda4865aj..am schimbat tot ce tine de filtraje ..masurat componente de langa circuit toto ok ..tensiune ..ultim gand circuitul cu probleme ..un sfat cine a mai avut de a face cu asa ceva http://s11.postimg.org/hzi4v2gur/100_4077.jpg Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Schimba CIul se prea poate sa fie din el. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Sau ceva rezistente pe etaj intrerupte Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 rezistente masurate toate ..inclin sa cred ci defect ..cum a mai spus si colegul dan Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 conzi ia-ti pus noi? vedeti ca mai sunt surprize sa fie si noi cu valori anapoda,, inainte de a monta puneti c-urile pe un tester esr !!! eu am avut un defect la fel si am avut un condensator dus! dupa schimbarea lui totul a revenit la normal!! Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Cu siguranță , poți găsi condensatoare cu ESR mărit și printre cei noi . In urmă cu vreo lună ,am cumpărat câteva electrolitice noi să pun la un LCD TV LG , iar unul dintre cei noi , avea un ESR de câțiva ohmi , deși era de 470 microfarazi , și 35 volți . Bineinteles , că nu este exclus să fie chiar CI-ul defect , cum a spus și colegul Dan . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum