neculavasile Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Salutari , am acest tv lcd echipat cu T-con 320AA05C2LV0.0 cu panel LTA 320AA05 ,care are probleme cu imaginea in sensul ca e pe un fond mai rosiatic si imaginea ramine putin inghetata citeva secunde dupa care se schimba cadrul cu usoara remanenta, apoi ingheata iar citeva secunde dupa care iar se schimba cadrul si tot asa,transmisia imaginii fiind greoaie, cu usoare intunecari si albiri cit de cit.Dilema este : ce ar fi defect ? t-con sau panel.Pe t-con este un integrat notat cu IC 15 MAX 9590, care e mai fierbinte ca alte integrate si pe el am notatiile VREFL-H -6V ,VREFL-L-0,1V ,VREFU-L-8,7V VREFU-H-12V sau 14V nu mai stiu exact. Orice sfat ,idee e bine venit ,va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Pune o foto clara cu zona IC 15 (MAX 9590). 14 Programmable Gamma Reference Buffers with 4 Static References for TFT-LCD Displays Link spre comentariu
neculavasile Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 ok Link spre comentariu
neculavasile Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Astea sunt pozele cu T-Con IC15 si poza si film cu defectul descris. filmulet: https://youtu.be/THRehf1mzP8 Editat Septembrie 22, 2016 de neculavasile Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Nu vreau sa te supar dar tare mi frica ca displayul e defect acolo. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Nu vreau sa te supar dar tare mi frica ca displayul e defect acolo. mai mult ca sigur ave-ti dreptate Link spre comentariu
neculavasile Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 si eu am gindit la fel dar doream parerea colegilor, va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum