Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ESR DEFECT

vizicon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

16

• dan cod

8

• Dan57

6

• vizicon

6

Top autori în acest subiect

Si mie cind mi sa defectat eser-metru de la taxdoru mia trimis hex-ul si cu programatoru TL866 a trebuit sai setez bitii ca altfel nu vroia sa afiseze nimic pe display deci trebuie setati cum spun eu ca stiu ce spun

Nu confunda atmega cu pic...nu-s la fel...chiar dacă sunt microcontrolere amândouă.

Editat de elmar
Link spre comentariu

Nu confunda atmega cu pic...nu-s la fel...chiar dacă sunt microcontrolere amândouă.

La mine nu a mers lam sunat pe colegu taxdoru si mia spus cum sa fac si softul era hex deci la TL866 nu merge pina nu setezi biti

Cind incarci dumpul in program la DATA MEMO ramine tot gol il programez si nu merge ca la data memo ramine tot gol si cind il citesti pe original care merge la data memo nu mao este gol

Link spre comentariu

Măi frate tu nu înţelegi că esr-metrul tău e cu atmega328 şi acesta e cu pic16F873A...e o diferenţă ,NU??

Ce ai tu nu e numai esr-metru...e un multiitester...SMT

Editat de elmar
Link spre comentariu

Eu le salvez cu project save sa ramina neschimbate cu programatoru TL866A

Măi frate tu nu înţelegi că esr-metrul tău e cu atmega328 şi acesta e cu pic16F873A...e o diferenţă ,NU??

Ce ai tu nu e numai esr-metru...e un multiitester...SMT

eu cred ca tu nu intelegi eu am si eser-metru cu pic16f873A si supermultitester cu atmega328P si acum vorbesc despre eser-metru cu pic16f873A

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Şi ai setat biti la pic??...Dacă da...i-ai setat degeaba ...odată ce ai incărcat hexul în softul programatorului...totul se setează automat!

Mai gândeşte-te... nu cumva ai setat fusebit la atmega328!??

Link spre comentariu

Scuze pentru editare dar au intrat dublate imaginile , deci ce spun eu este perfect adevarat 

uitate la primele 3 poze si uitate si la ultimile poze sa vezi ca este diferenta intre primele 3 si ultimile 3

primele 3 poze sunt ok

daca sitesc picul si pun unul gol fara sa ies din program merge programat fara probleme ca primul dar daca iau hex-ul; din pc atunci eserul nu functioneaza corect , si cind ii citesc pe picul care am luat hexu din pc apare exact ca in ultimile 3 poze

Link spre comentariu

Pentru moment studiez dacă la IC PROG  făcut de mine cu ani în urma la care am folosit  alimentare 5V din calculator pentru 24c....,pot atașa numai adaptor PIC.

Pentru moment Va doresc o SEARA BUNA si FRUMOASA.

Link spre comentariu

Si asa salvez picul sau atmega cu project save si il incarc in program cu open project si atunci bitii se seteaza automat cum lam copiat pe original , am spus aici poate mai are si alcineva nevoie de aceasta informatie pentru cei ce folosesc programatoru TL866 oseara placuta va doresc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări