Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

25LV010 cu ponyprog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rx-Tx

4

• Florinel TV

3

• ion_vasile

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Construiesti o interfata SPI si merge 100/%.

Am construit una pe port serial insa nu merge cu ponyprog... Am comandat si un programator ch341 si in weekend sper sa rezolv problema intr-un fel sau altul

Link spre comentariu

Asa e..dupa ce l-am intors pe toate partile (si mai ales stiind ca programatorul construit e functional si testat pe alte tipuri de memorii) am vazut si eu pe forumul lancos ca mai sunt si altii care au incercat si ne le-a mers. Plus ca in lista de cipuri apare si 25010...

Editat de Rx-Tx
Link spre comentariu

Asa e..dupa ce l-am intors pe toate partile (si mai ales stiind ca programatorul construit e functional si testat pe alte tipuri de memorii) am vazut si eu pe forumul lancos ca mai sunt si altii care au incercat si ne le-a mers. Plus ca in lista de cipuri apare si 25010...

Da dar 25010 este spi eeprom si 25LV010  este spi flash este o mica mare diferenta intre ele si de aceia nu merge

http://www.atmel.com/Images/doc0606.pdf

http://www.datasheet4u.com/mobile/565988/EM25LV010.html

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cred ca nu ai inteles bine,la programatorul pe serial se pot atasa mai multe adaptoare,in functie e tipul memoriei pe care vrei sa o scrii.

Asta am inteles foarte bine pt ca folosesc acest soft si interfata de ceva ani.. Pt acest proiect am folosit baza apoi adaptarea pt spi. Tot aceasta combinatie am folosit-o cu succes pt a citi si scrie memorii 25160.

Asa cum spune si HarnasFlorin, e o diferenta intre cele doua tipuri de memorie iar eu faceam o confuzie. In final am rezolvat problema folosint o interfata cu ch341a

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări