Rx-Tx Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 A reusit cineva sa programeze o memorie 25LV010 cu interfata lancos si ponyprog ? Eu nu reusesc nicicum..Am modificat alimentarea la 3,3V cat cere aceasta memorie Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Dupa mine nu va merge niciodata.Asta pare a fi flash nu memorie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Nu merge Link spre comentariu
ion_vasile Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Construiesti o interfata SPI si merge 100/%. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Nu mai bine cumpara un programator CH341 la 30 ron si gata trebaba Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Construiesti o interfata SPI si merge 100/%. Am construit una pe port serial insa nu merge cu ponyprog... Am comandat si un programator ch341 si in weekend sper sa rezolv problema intr-un fel sau altul Link spre comentariu
ion_vasile Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Cred ca nu ai inteles bine,la programatorul pe serial se pot atasa mai multe adaptoare,in functie e tipul memoriei pe care vrei sa o scrii. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Programul ponyprog nu stie nflashuri deci orice adaptor va fi nu va merge cu programul asta. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Asa e..dupa ce l-am intors pe toate partile (si mai ales stiind ca programatorul construit e functional si testat pe alte tipuri de memorii) am vazut si eu pe forumul lancos ca mai sunt si altii care au incercat si ne le-a mers. Plus ca in lista de cipuri apare si 25010... Editat Septembrie 23, 2016 de Rx-Tx Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Asa e..dupa ce l-am intors pe toate partile (si mai ales stiind ca programatorul construit e functional si testat pe alte tipuri de memorii) am vazut si eu pe forumul lancos ca mai sunt si altii care au incercat si ne le-a mers. Plus ca in lista de cipuri apare si 25010... Da dar 25010 este spi eeprom si 25LV010 este spi flash este o mica mare diferenta intre ele si de aceia nu merge http://www.atmel.com/Images/doc0606.pdf http://www.datasheet4u.com/mobile/565988/EM25LV010.html Editat Septembrie 23, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Cred ca nu ai inteles bine,la programatorul pe serial se pot atasa mai multe adaptoare,in functie e tipul memoriei pe care vrei sa o scrii. Asta am inteles foarte bine pt ca folosesc acest soft si interfata de ceva ani.. Pt acest proiect am folosit baza apoi adaptarea pt spi. Tot aceasta combinatie am folosit-o cu succes pt a citi si scrie memorii 25160. Asa cum spune si HarnasFlorin, e o diferenta intre cele doua tipuri de memorie iar eu faceam o confuzie. In final am rezolvat problema folosint o interfata cu ch341a Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum