Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

crossover esp

George(sb)

Postări Recomandate

daca ambele difuzoare in specificatii redau respectiva frecventa nu e nici un fel de problema, de unde tremina un difuzor preia celalalt, evident ca ai nevoie si de volum pe amplificator, un eq, nu ar strica, dar nu e obligatoriu, eu nu folosesc; in legatura cu intrebarea din 17 august nu iti recomand sa folosesti o sursa asimetrica, si asa are probleme cu parazitii de pe retea

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

6

• Dr.L

5

• mosfet

2

• AV1000

2

Top autori în acest subiect

sper sa te ajute:

cablajul e 11x5cm

in loc de semireglabili,pui punte(legi cele 3 contacte intre ele) si atentie sus,sa tai masa in locurile indicate cu albastru,altfel apare o bucla

http://i7.tinypic.com/6aprkpk.jpg

si poza cu toate modificarile necesare(nu are insa prevazuti condesatori de filtrare pe alimentare,dar e loc sa incapa):

http://i24.tinypic.com/4qlkow.jpg

e mare poza si se incarca cam incet

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Vreau sa-l fac si eu dar din pacate nu am la indemina momentan decit LM 358. Le pot folosi pt asa ceva? nu sint de zgomot redus, scrie in datasheet ca sint proiectate pentru sursa de alimentare asimetrica...pot sa ma apuc cu ele sau trebuie sa-mi comand de undeva NE-urile din schema?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări