Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se modifica imaginea la tv color Windsor ca cel din imagine

M.Adrian

Postări Recomandate

Gresala!

Ionescu Grigore-electronist amator.

Da nu este greseala ci tu esti cineva cu un nume ascuns sa faci bascalie nui asa?

Si mai sus a fost facuta o bascalie sa descopar adevaru acum mam dat de gol  :secret dar asta este acum nam ce sa mai fac doar din cauza ta  :aut:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

12

• M.Adrian

12

• surubarila

5

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca Tu crezi ca daca ii spui la cineva care nu se pricepe cei aia tensiunea pe B+ si crezi ca stie ce sa masoare atunci ai face bine sa te duci tu personal sai repari televizoru  :96  eu ramin prost sa vad ca cei mai mari meseriasi de pe acest forum da indicatii la cineva cu minium in electronica atunci eu ma fac cioban si imi bag p.,....la in ele de televizoare si las pe cei experimentati care sunt pe acest forum sa vad cas varza si habar nu au cui da indicatii   :nerv  :bataie

Tu cum ai vrea sa invete lumea daca altii experimentati nu ar da explicatii? Stiu si eu sa ma orientez pe circuit dupa schema etc., si daca nu sunt asa experimentat in electronica si depanari tv nu inseamna ca sunt prost facut gramada, asa pot incepe si eu cu o sumedenie de lucruri care ii depasesc cu mult pe altii, dar nu asta e scopul forumului, sau ma insel?

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu

Gresala!

Ionescu Grigore-electronist amator.

,,gresala,, este de partea dumitale,de ce? cand esti incepator i-ti dai tot interesul sa inveti, cand colegii ti-au dat un sfat sa citesti o multime de defecte intalnite in chassis identic cul al tau,ai spus ca sant niste aberatii si toti spun acolo ce le trece prin cap,si tot tu cerii ajutorul acelor oameni, care dupa tine au scris,,aberatii si tot ce le trece prin cap,,ti sa spus sa schimbi un condesator ,dar ai raspuns sec ca acel condesator e ok si tu nu-l schimbi ca nu are nici o legatura cu defectul tau si multe altele,nu ai avut bunul simt sa-ti ceri minime scuze,si tot ceri ajutorul mai mult ca un fel de obligatie a cuiva sa te ajute pe tine fara carcoteli,esti genul de om care  desface un tv si posteaza pe forum ,sperand sa obtina un raspuns cat mai rapid ce duce 100% la rezolvarea defectului tau,daca cumva cineva te pune la munca serios o dai cotita ca nu schimbi nu stiu ce,ca ce treaba are ala cu defectul tau,genul acesta de om ,personal nu-l suport si l-as trimite direct la ,,sectie,, sau faca ceva practica inainte de a se umfla in pene si a contrazice pe altii ce au zeci de ani de meserie si chiar cativa ani dar buni.deci ce tot te apare singur si te dai lovit ,nu cred sa aiba cineva de pe acest forum vre-o datorie la tine sa te ajute neconditionat

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

,,gresala,, este de partea dumitale,de ce? cand esti incepator i-ti dai tot interesul sa inveti, cand colegii ti-au dat un sfat sa citesti o multime de defecte intalnite in chassis identic cul al tau,ai spus ca sant niste aberatii si toti spun acolo ce le trece prin cap,si tot tu cerii ajutorul acelor oameni, care dupa tine au scris,,aberatii si tot ce le trece prin cap,,ti sa spus sa schimbi un condesator ,dar ai raspuns sec ca acel condesator e ok si tu nu-l schimbi ca nu are nici o legatura cu defectul tau si multe altele,nu ai avut bunul simt sa-ti ceri minime scuze,si tot ceri ajutorul mai mult ca un fel de obligatie a cuiva sa te ajute pe tine fara carcoteli,esti genul de om care  desface un tv si posteaza pe forum ,sperand sa obtina un raspuns cat mai rapid ce duce 100% la rezolvarea defectului tau,daca cumva cineva te pune la munca serios o dai cotita ca nu schimbi nu stiu ce,ca ce treaba are ala cu defectul tau,genul acesta de om ,personal nu-l suport si l-as trimite direct la ,,sectie,, sau faca ceva practica inainte de a se umfla in pene si a contrazice pe altii ce au zeci de ani de meserie si chiar cativa ani dar buni.deci ce tot te apare singur si te dai lovit ,nu cred sa aiba cineva de pe acest forum vre-o datorie la tine sa te ajute neconditionat

Eu nu tias dori asemenea clienti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări