adydep Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Tv-ul ala e defect,degeaba intra in service;sau poate a intrat,dar nu apare meniul Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 se uita la un documentar cu stafii, de aceea poza nu o putem interpreta. Poza e facuta in timpul unei reclame. Mai continui si eu cu ironia? http://s21.postimg.org/8qewdlemf/IMG_20160922_214909_1.jpg Aici o poza noua, cu program, sper sa nu se mai planga nimeni ca nu are imaginea calitate. Daca va uitati in stanga sus se vede un colt galben din litera H. Tv-ul ala e defect,degeaba intra in service;sau poate a intrat,dar nu apare meniul Nu am intrat in meniu service inca. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Da in poza asta se vede cum stau lucrurile.Imaginea e marita pe H dar nu mult.Sigla H la History din pacate nici la Tvurile cu imaginea corecta nu se vede toata. Acolo prima data sa vezi daca U1 nu-i cumva prea mare.Din service meniu sigur nu rezolvi nimic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Daca este sasiu 11ak30 atunci se jongleaza cu condul de pe cuplaj H adica cu C627 430nf 250v Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Prea putin se poate jongla din ala,dar tvul are ceva defect,devalorizat daca merge asa Link spre comentariu
om_bland Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Daca are receiver cu antena parabolica, sau IPTV ( receiver HD) cu fibra optica, ar putea incerca si reglajele de la receiver pt formatul imaginii. EU la IPTV-UL meu HD am posibilitatea sa fac imaginea la tv, exact cum o are domnul la televizor, sa o fac panoramica, sau normala , asa cum e firesc . Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Am umblat in meniu service, imaginea deja era stransa la maxim pe H puteam doar sa o mut la stanga sau la dreapta. O sa incerc si cu acel cond sa vad ce se intampla, Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Acolo ai umblat la faza nu la dimensiune.Am spus ca din service nu reglezi asa ceva la AK30.Dar totusi asa de curiozitate ai masurat cat este U1 acolo? Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Acolo ai umblat la faza nu la dimensiune.Am spus ca din service nu reglezi asa ceva la AK30.Dar totusi asa de curiozitate ai masurat cat este U1 acolo? In meniu nu este nici un rand U1. Link spre comentariu
traianpop Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 U1 trebuie masurata pe placa, normal ca nu apare in meniu. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 U1 sau +B este tensiunea de alimentare a Blocului de linii(baleiaj orizontal)Asta se masoara cu multimetrul.Din pacte TVurile in general trebuiesc desfacute pentru a fi reparate. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 U1 sau +B este tensiunea de alimentare a Blocului de linii(baleiaj orizontal)Asta se masoara cu multimetrul.Din pacte TVurile in general trebuiesc desfacute pentru a fi reparate. Pai maine o sa masor si revin cu detalii. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Tensiunea B+ trebuie sa fie 112-115V daca tubul e normal ( "bombat") si 124-127V daca e plat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 (editat) U1 sau +B este tensiunea de alimentare a Blocului de linii(baleiaj orizontal)Asta se masoara cu multimetrul.Din pacte TVurile in general trebuiesc desfacute pentru a fi reparate. Daca Tu crezi ca daca ii spui la cineva care nu se pricepe cei aia tensiunea pe B+ si crezi ca stie ce sa masoare atunci ai face bine sa te duci tu personal sai repari televizoru eu ramin prost sa vad ca cei mai mari meseriasi de pe acest forum da indicatii la cineva cu minium in electronica atunci eu ma fac cioban si imi bag p.,....la in ele de televizoare si las pe cei experimentati care sunt pe acest forum sa vad cas varza si habar nu au cui da indicatii Editat Septembrie 27, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 (editat) Gresala! Ionescu Grigore-electronist amator. Editat Septembrie 27, 2016 de Ionescu Grigore Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum