Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Platinium

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua , 

Acest TV Platinium Model No :21S3  cu tub Slim / 21*, ar fi sasiul ( asa am gasit scris  A 3P610 - 01 ) are urmatoarele compomete principale cum urmeaza :

- sursa cu circuit STR-W6554 

- procesor  multifunctional TDA9363PS/N3/5

- sunet TFA 9842AJ 

- baleaj vertical TDA 4865AJ

- memoriea 24CO8WP

- final linii ?  ( nu s-a putut vedea scrisul )

- traf linii  ? ( lipsa emblema pe care ar trebui sa fia scrisul codul original al trafului )

- mod video cu tranzistori 

Dupa verificarea vizuala a sasiului am vazut ca traful linii a fost reparat si acum este explodat nu se mai poate recupera ,  asa ca imi este necesar  o schema originala la acest la acest model de TV  pentru a vedea codul original la trafo linii  si inlocuirea lui si e posibil sa fie piese defecte sau tensiuni incorecte si trebue totul verificat conform schemei .Domnilor va rog foarte frumos sa bine voiti sa postati schema la acest model de TV .

Va multumesc de intelegere .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

3

• tehtronics

2

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

- bine si va multumesc frumos pentru postarea codul pentru trafo linii ,dar doresc foarte mult si schema la acest model de TV  sa ma pot apuca de lucru . cred ca sunt si alte probleme la acest TV si fara schema nu rezolv nimic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări