gigi56 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Buna ziua , Acest TV Platinium Model No :21S3 cu tub Slim / 21*, ar fi sasiul ( asa am gasit scris A 3P610 - 01 ) are urmatoarele compomete principale cum urmeaza : - sursa cu circuit STR-W6554 - procesor multifunctional TDA9363PS/N3/5 - sunet TFA 9842AJ - baleaj vertical TDA 4865AJ - memoriea 24CO8WP - final linii ? ( nu s-a putut vedea scrisul ) - traf linii ? ( lipsa emblema pe care ar trebui sa fia scrisul codul original al trafului ) - mod video cu tranzistori Dupa verificarea vizuala a sasiului am vazut ca traful linii a fost reparat si acum este explodat nu se mai poate recupera , asa ca imi este necesar o schema originala la acest la acest model de TV pentru a vedea codul original la trafo linii si inlocuirea lui si e posibil sa fie piese defecte sau tensiuni incorecte si trebue totul verificat conform schemei .Domnilor va rog foarte frumos sa bine voiti sa postati schema la acest model de TV . Va multumesc de intelegere . Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 trafo: BSC29 - 3807B Link spre comentariu
gigi56 Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 - bine si va multumesc frumos pentru postarea codul pentru trafo linii ,dar doresc foarte mult si schema la acest model de TV sa ma pot apuca de lucru . cred ca sunt si alte probleme la acest TV si fara schema nu rezolv nimic. Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 schema ... 3P61.pdf Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 probabilitatea sa fie si alte piese defecte daca trafo e umflat e mica Link spre comentariu
gigi56 Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Buna ziua , Va multumesc frumos domnule tehtronic pentru schema postata de dvs. Va doresc o zi buna . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum