Nucleu Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Salut...! Este cineva aici care ar putea realiza un emitator fm sau alte benzi(in cazul altor benzi ..si receptorul) care sa mearga minim 500 metri ? (as vrea sa fie ceva mic si usor de ascuns... :smt003 )(nu deschid topicul la "cumparaturi"...doresc mai intai sa stiu daca asa ceva este posibil)P.S : stiu ca este ceva ilegal daca vrei sa asculti pe cineva...dar nu este ilegal sa fi pasionat de lucruri mici si nebunesti... :smt003 :smt006 Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 FM este tipul de modulatie nu frecventa, poate te referi la banda 88-108MHz.Pentru ce doresti ai aici o varianta:http://www.okazii.ro/catalog/3033056/el ... #div_photo P.S : stiu ca este ceva ilegal daca vrei sa asculti pe cineva...dar nu este ilegal sa fi pasionat de lucruri mici si nebunesti...Si cei de la IGCTI sunt pasionati de lucruri mici si nebunesti cum ar fi plimbatul pe blocuri cu receptorul in buzunar pe ploaie si se bucura cand intalnesc persoane care sunt la fel de pasionate si le dau si "o prima" pentru asta cand se intalnesc.Sau mai bine vorbeste cu nea "gogu" pentru ce doresti. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 E mai bine acum decat in 89. Atunci pe langa puscarie mai luai bataie de la securisti. Acu' e simplu: te prinde politia, poate te bate, poate nu, iti face dosar penal, nu faci puscarie, iti da doar amenda penala, ai cazier, te angajezi greu, orice fapta penala sau civila ulterioara e agravata de tinicheaua pe care deja o ai de coada. E simplu.nu? Link spre comentariu
Nucleu Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Sau mai bine vorbeste cu nea "gogu" pentru ce doresti.Cine este nea "gogu"(este numele de user?) :yawinkle: Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Nea Gogu sau mai bine spus http://www.google.com :smt003 Link spre comentariu
Vizitator nea gogu Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 "Nea Gogu" exista si asa cum s-a subliniat mai sus,are un raspuns afirmativ la intrebarea ta.Daca vrei sa folosesti chestia asta undeva la tara,totul e simplu,in schimb pt zona urbana lucrurile se complica.Intrucat banda comerciala careia ne-am obisnuit sa-i spunem "FM"(aprox 60-110Mhz) e supraincarcata de posturi de radio si armonicile aferente,folosirea altor benzi si un receptor special e obligatorie,avand in vedere dimensiunile f mici si implicit puterea redusa a emitatorului(1cm grosime,4-5 lungime-microfon inclus,putere cca 100mW).Variantele de succes testate de-a lungul mai multor ani sunt:170-250 Mhz/FM recomandabila pt lucrul "mobil"5-10 Mhz/NBFM pt celelalte cazuri(ca post fix cu functionare permanenta de ex).In anumite conditii in banda asta si un receptor bun se pot acoperi distante mari cu puteri f mici,prin "unda directa",evident.In plus la nivel de oras tx-ul e aproape imposibil de localizat.Pe scurt,cam asta e.Daca vrei mai multe detalii da-mi un PM :yawinkle: Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 Arme se pot vinde aici? A, si mai e ceva, vreau sa scap de un cadavru, ma ajuta cineva? :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate