ALVIN Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Va salut, am un radio Hallicrafters foarte asemanator cu cel din foto: subir imagenes Vreau sa-l vopsesc si nu stiu cum sa imprim dupa aceea toate inscrisurile de pe partea frontala. Cineva imi da vreo idee? Multumesc Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 In functie de cum a fost realizata inscriptionarea,sunt doua variante.Daca panoul a fost gravat,peste zonele gravate se aplica vopsea.Dupa uscare,surplusul este indepartat cu o carpa imbibata in solventul vopselei folosite.Daca suprafata este plana,inscriptionarea se face prin serigrafie sau tampografie daca avem zone curbate.Mai nou,cu apariatia noilor tehnologii de tiparire,se poate apela la o imprimanta UV,o metoda facila dar care presupune realizarea in prealabil a unui desen. Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Multumesc pentru raspuns, din pacate literele nu sint gravate (banuiesc ca ar fi fost mai simplu de refacut). Ramine varianta serigrafiei, sa vad unde gasesc una si daca "se baga". Ma gindisem daca se poate imprima cu ceva asemanator unei stampile, cu litere detasabile si compunind cuvintul dorit (am vazut prin magazine) sau cu ceva letraset cu litere albe (daca exista). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum