iuliantv Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Acum 32 minute, rascudenisdenis1979 a spus: Buna ziua , va rog ajutati-ma cu un firmware USB pentru LCD TELETECH Model : LCD32855HDR , Main : 17MB62-2.5 , Display : T315XW03 v.3 , Tuner : TDSV-G001D , COD Eticheta 26844461 AUOW03 V3 V047b , am gasit multe firmware dar nici unul pentru toate componentele enumerate , ultimul pe care l-am gasit are tuner SONY si nu gaseste canale . Multumesc ! cititi topicul de pe acest forum 17mbxx profile,si puteti extrage anumite setari ale tv-ului,si se pot modifica,dupa care rescrie in tv,cu un simplu stick usb si tools vestel Link spre comentariu
rascudenisdenis1979 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Am citit acel topic dar cred ca nu mai pot salva ceva odata ce am rescris firmware-ul , deja s-au modificat datele , acum lcd-ul functioneaza corect dar nu gaseste canale pentru ca este setat un tuner de Sony iar eu am un TDSV-G001D si nu pot schimba nimic in service menu pentru ca este read only . Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 in firmware sant mai multe tipuri de tuner,dar activ este doar unul,daca a-ti citit si inteles topicul atunci e ok,descarcati profile din tv,si activati tipul dv de tuner,le luati pe rand ca ele au foldere cu denumiri gen lg18723 ,nu1873,sony...in nici un caz nu sant denumite dupa codul postat de dv Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Cu unul din aceste softul pe USB iti va merge sigur Sa ne spui cu care : https://we.tl/t-G6CFYUJojx Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 (editat) un profil cu tuner lg ,in arhiva ai doua foldere,pui pe stick cele doua foldere,bagi stickul in tv,astepti sa-ti apara mesajul ca stikul a fost introdus,te duci in menu service ,la usb operation dai ok,va dura cateva secunde sa scrie fisierul,scoti tv din priza ,scoti stick din tv,bagi tv in priza,intri in menu service si vezi la tuner daca sa schimbat in lg,daca nu sa schimbat si chiar daca sa schimbat dai un reset din menu service,si verifici daca sa schimbat,daca sa schimbat ,dai cautare canale si vezi rezultatul,multe din mb62 pentru partea noastra a europei au tuner lg,mai jos folderele in arhiva si programul daca vrei sa inveti sa modifici tuner,sau alte ..... profile.rar vestel_toolbox_v1.1.rar mai jos link catre mb62 profile ce si cum Editat Ianuarie 29, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
rascudenisdenis1979 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Multumesc din suflet , functioneaza cu toate versiunile dar nu au activate DVB-C , softul vechi avea activa optiunea CABLE , ma puteti indruma cum sa fac asta, sau poate aveti o versiune cu optiune activa ? Multumesc inca data ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 (editat) Acum 7 minute, rascudenisdenis1979 a spus: Multumesc din suflet , functioneaza cu toate versiunile dar nu au activate DVB-C , softul vechi avea activa optiunea CABLE , ma puteti indruma cum sa fac asta, sau poate aveti o versiune cu optiune activa ? Multumesc inca data ! pai daca ma ascultati si pe mine si citeati ce am scris,si nu asteptati mura in gura poate vedeati ca se poate activa,dar asa sant unii vor mura in gura,dupa care se bat cu pumnii in piept ca-s mari depanatori,dar dupa terminarea problemei sufla vantul,daca citeati topicul vedeati ca si eu m-am chinuit pana am reusit,asa se invata meserie sa-ti ramana in cap Editat Ianuarie 29, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Acum activezi DVB-C asa cum e deja prezentat pe forum Trebuie doar cautat Link spre comentariu
rascudenisdenis1979 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 I-mi cer scuze daca v-am suparat dar sa stiti ca am citit toate paginile topicului , de 2 zile fac asta cu fisiere descarcate de pe unde am gasit , toate link-urile pentru fisierele '' profile si toolbox '' sunt expirate , acum daca le am si va multumesc pentru asta o sa ma chinui singur sa modific , am facut 2 nopti albe o mai fac si pe a treia si asta e , sper sa trec cu bine si de a3-a . Multumesc inca o data pentru ajutor !! Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Nu o sa mai dormim la noapte de ingrijorare ca faci nopti albe Iti tinem pumnii Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 eu unul adormeam cu capul pe masa,asa am invatat cat de cat meserie,nu aveam net totul se rezuma la experimente cu cat de cat cunostiinte,bineinteles acum e nevoie de net pentru multe ,softuri in general scheme.... Link spre comentariu
rascudenisdenis1979 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Buna ziua , dupa a treia noapte pierduta am reusit sa rezolv problema cu tuner-ul si cu DVB-C , CABLE . Am facut urmatoarele experimente 1.am instalat soft-ul pe care al aveam cu tuner de Sony dupa care am urmat instructiunile d-lui iuliantv de schimbare tuner LG si caruia ai multumesc inca o data pentru ajutor . 2. Am pus softul '' 26797323_MB62_OEMOEM_V.0.7.4a_SVN_67333_ENVIR_GEN.xlsx'' dat de dl.Tavi dupa care am urmat instructiunile de pe forum ''Activare DVB-C 17MB62'' reusind sa schimb optiunea CABLE din FALSE in TRUE , deci merg ambele variante dupa cum bine stiti . Multumesc inca o data tuturor pentru ajutor !!! ...acum asa ca de la om la om nu ca de la depanator la depanator si va rog sa nu va suparati , nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa ne chinuim inca o data sa inventam ''ceva'' ce a fost deja inventat cand am putea sa ne ajutam reciproc cu acel ''ceva'' deja inventat , cred ca asta e si rolul forumului sa ne ajutam reciproc pentru a nu mai pierde timp pretios , sau poate am inteles eu gresit . Nu ma bat cu pumnii in piept ca sunt mare depanator dar din anul 1998 tot fac experimente de la tv cu lampi , tiristor , mos-fet , etc , cand intr-adevar nici nu stiam ce e ala PC , doar din carti si reviste puteai invata , cred ca cei 20 ani petrcuti zilnic in atelier nu sunt chiar 0 % expierienta , ganditi-va ca nu toti vor mura-n gura , nu cred ca am creut mai mult de 2 ori pe an ajutor pe acest forum , nu am deranjat niciodata pentru orice fleac dar uneori timpul si sanatatea nu-ti piermit sa pierzi ore pretioase din viata asta atat de scurta pentru experimente deja facute de altii , care te imbolnavesc mai tare , psihic si fizic , atunci apelez la ''prietenii de pe forum '' care au experimentat mai mult subiectul si stiu sigur cu ce se mananca . Multumesc inca o data pentru ajutor !!! Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Acum 1 oră, rascudenisdenis1979 a spus: ...acum asa ca de la om la om nu ca de la depanator la depanator si va rog sa nu va suparati , nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa ne chinuim inca o data sa inventam ''ceva'' ce a fost deja inventat cand am putea sa ne ajutam reciproc cu acel ''ceva'' deja inventat , cred ca asta e si rolul forumului sa ne ajutam reciproc pentru a nu mai pierde timp pretios , sau poate am inteles eu gresit . evident ai inteles gresit eu am pierdut timpul sa iti caut softuri EXACT ptr modelul tau de tv cu acelasi ecran ceilalti colegi au pierdut timpul sa iti explice diverse ti-am spus ca mai trebuie sa cauti pe forum si sa citesti ceea ce este DEJA scris , ca sa activezi DVB-C nu a trebuit decat sa pierzi si tu putin timpul sa citesti si sa faci ce ai citit pe forum inteleg insa ca tu aveai pretentia ca noi sa mai scriem odata ce era deja scris si tie iti era lene sa cauti ...tare , nu ? iar asta cu noptile pierdute , las-o balta , ai bagat de cateva ori stick-ul in tv , aia nu e depanare ... sa vezi ce nopti albe fac depanatorii de aici ca sa rezolve defecte complexe Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 (editat) pai asta e ideea sa pierzi timpul invatand,si pe viitor nu vei mai cauta softuri compatibile tuner, display, pe care poate nu le vei gasi niciodata pentru usb,experimentand modificarea softului,sigur data viitoare vei pierde mult mai putin timp asta e parerea mea vorba aia ,,parca din biblie,, invata-l sa pescuiasca nui da peste gata prins,, Editat Ianuarie 30, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
megabit Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Lao Tzu ... sau zicatori chinezesti ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum