Vizitator Iulian2916 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Salutare tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru. O prietena a mamei mele mi-a trimis un radiocasetofon Philips pentru a-i schimba cureaua (cea veche era rupta) Si m-a pus cineva sa il fac bucati pentru a-l curata, iar acum nu mai stiu sa il montez Mai exact nu mai stiu cum si pe unde trece ata care misca scala radioului. Atasat aveti cateva poze, poate ii putem da de cap. Multumesc anticipat Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 "radiocasetofon Philips" si ... mai cum ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Ata doar la fata locului se poate.Totul are o logica la ata aia de aceea incearca sa ii intelegi logica.Primul punct vezi in ce sens trebuie sa se roteasca si sa duca acul de scala.Apoi pe unde trebuie sa teaca si va merge.Am pus cu gramada in anii trecuti si niciodata nu am avut probleme. Link spre comentariu
Vizitator Iulian2916 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 @ leoncris: din pacate nu scrie niciun model, doar 108... @ dan cod: nu pot sa inteleg unde anume ar veni pusa piesa din ultima poza. nu scala, cel de sus... Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Ăla-i modelu'-radiocasetofon Philips(AR)108.Trebuie montată sfoara pe tamburul variabilului,butonul de acord,și ghidaje,în așa fel încât să facă o cursă completă.Acul de scală se montează ultimul. Editat Septembrie 20, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Pai cea de jos e acul scalei cu ala e clar.Piesa de sus e clar o piesa de intindere a atei.Trebuie vazut ca sigur are un loc unde se prinde in plasticul ala negru. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Sanatate permanenta ! Incepi de la capatul atei , cel prins de "roata" variabilului.Treci ata prin rotitele albe(scripeti) apoi pe axul butonului de reglaj-unde vad ca n-a "cazut" , ajungi in portiunea liniara unde se misca acul si inapoi pe roata variabilului.Asta provizoriu doar pt.refacerea traseului.Fa din nou poze si o sa-ti indic prin sageti mai departe.Scuze d-l Andrei a editat postul intre timp. Editat Septembrie 20, 2016 de surubarila Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Lipseste arcul de tensionare al atei. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 E în poza 3,ăla de sus. Link spre comentariu
Vizitator lconstantin Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Buna sunt Recruiter la o companie multinationala americana care recruteaza un TEHNICIAN ELECTRONIST, CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail [email protected] Responsabilitati: [*] Diagnosticarea si repararea diverselor aparate si componente electronice; [*]Identificarea cauzelor defectiunilor; [*]Lipirea, refacerea si inlocuirea tuturor componentelor necesare reparatiei. Cerinte: • 2-3 ani experienta in domeniul reparatiilor aparatelor si subansamblelor electronice; • studii medii/superioare in domeniul electronic/electrotehnic; • cunostiinte operare PC; • lb. engleza nivel mediu; • bune abilitati de lipire, componente electronice clasice, SMD si uBGA cu ajutorul ciocanului de lipit si a statiei pentru lipit cu jet de aer cald; • cunostiinte si experienta in repararea aparatelor electronice. Link spre comentariu
Slayer1971 Postat Noiembrie 15, 2022 Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Salut! Asta e casetofonul adolescentei mele. Si-a dat sfarsitul dupa ce am terminat faculta in 97. As vrea sa-l cumpar. Ma poti ajuta? Daniel Dina 0723613558 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum