Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio casetofon Philips

Vizitator Iulian2916

Postări Recomandate

Vizitator Iulian2916

Salutare tuturor,

Am nevoie de ajutorul vostru. O prietena a mamei mele mi-a trimis un radiocasetofon Philips pentru a-i schimba cureaua (cea veche era rupta)

Si m-a pus cineva sa il fac bucati pentru a-l curata, iar acum nu mai stiu sa il montez :)

Mai exact nu mai stiu cum si pe unde trece ata care misca scala radioului.

Atasat aveti cateva poze, poate ii putem da de cap.

Multumesc anticipat

post-260885-0-12543900-1474361791_thumb.jpg

post-260885-0-80362200-1474361791_thumb.jpg

post-260885-0-30618800-1474361792_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• leoncris

2

• adydep

2

• surubarila

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ata doar la fata locului se poate.Totul are o logica la ata aia de aceea incearca sa ii intelegi logica.Primul punct vezi in ce sens trebuie sa se roteasca si sa duca acul de scala.Apoi pe unde trebuie sa teaca si va merge.Am pus cu gramada in anii trecuti si niciodata nu am avut probleme.

Link spre comentariu

Ăla-i modelu'-radiocasetofon Philips(AR)108.Trebuie montată sfoara pe tamburul variabilului,butonul de acord,și ghidaje,în așa fel încât să facă o cursă completă.Acul de scală se montează ultimul.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Incepi de la capatul atei , cel prins de "roata" variabilului.Treci ata prin rotitele albe(scripeti) apoi pe axul butonului de reglaj-unde vad ca n-a "cazut" , ajungi in portiunea liniara unde se misca acul si inapoi pe roata variabilului.Asta provizoriu doar pt.refacerea traseului.Fa din nou poze si o sa-ti indic prin sageti mai departe.Scuze d-l Andrei a editat postul intre timp.

Editat de surubarila
Link spre comentariu
Vizitator lconstantin

Buna sunt Recruiter la o companie multinationala americana care recruteaza un TEHNICIAN ELECTRONIST, CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail [email protected]

Responsabilitati:

• [*]
Diagnosticarea si repararea diverselor aparate si componente electronice; [*]Identificarea cauzelor defectiunilor; [*]Lipirea, refacerea si inlocuirea tuturor componentelor necesare reparatiei.

Cerinte:

• 2-3 ani experienta in domeniul reparatiilor aparatelor si subansamblelor electronice;

• studii medii/superioare in domeniul electronic/electrotehnic;

• cunostiinte operare PC;

• lb. engleza nivel mediu;

• bune abilitati de lipire, componente electronice clasice, SMD si uBGA cu ajutorul ciocanului de lipit si a statiei pentru lipit cu jet de aer cald;

• cunostiinte si experienta in repararea aparatelor electronice.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări