Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre cablu tv digital de la Telekom

om_bland

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• om_bland

2

• ratza

1

• valangjed

1

• cipri_mury

1

Top autori în acest subiect

Stimati  domni, cat de curand voi trece de la parabolica la cablu digital de la Telekom. 

Eu am vrut sa-mi bag  cablu prin Telekom dar nu s-a putut din cauza ca n-am avut trasa in bloc fibra optica asa ca tot la antena am ajuns.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Au venit  baietii au montat receiverul  Hd ca aceste din link https://www.telekom.ro/fix/echipamente-iptv negru + modem HUAWEI ,  cu fibra optica ( un cablu foarte subtire alb), care se monteaza de la tabloul lor de afara, pana la modem. Cablul de fibra optica cu acea mufa a lui care este extrem de sensibila.... de rahat ! 

Cablul care vine  de la modem la calculator este extrem de scurt ( de altfel toate cablurile lor sunt foarte scurte din   cutia echipamentelor)

Mi le-au lasat insirate pe o vitrina si au plecat...

Seara   taica-meu a prelungit  cablul de la internet dintre modem si calcutor ( totul ok) :) . Dupa  deconectarea mufei  care avea cablul cu fibra optica  conectat la modem...si reconectarea ulterioara ... Nu am mai avut semnal nici la internet nici la tv!

O seara am ascultat la radio de nevoie... Am sunat la deranjamente , au venit a 2-a zi dimineata la 08:10.

Vine echipa , vede cablul la internet prelungit... intreaba de ce ? IAR EU LE-AM SPUS : NU pot sta cu toate echipamentele pe o vitrina ingusta de 20 cm, avand si o pisica in locuinta, ca apoi voi sa spuneti ca le-am deteriorat prin neglijenta !

Cu o seara inainte cand am sunat la deranjamente, cei de acolo au spus ca ar trebui ca echipa sa fii montat cablurile mult mai lungi !

Dimineata la remediere, le transmit  ce mi-au spus cei din echipa lor ! Raspunsul : Sa va dea  cine v-a spus ca avem cabluri mai lungi.... noi nu avem !

Le-am spus : Atunci nu veniti sa-mi spuneti mie  de ce am prelungit un   cablu, daca voi nu puteti oferii unul mai lung , chiar si contra-cost!

Au tacut apoi nu au mai comentat !

Remedierea a constat in inlocuirea  mufei de la fibra optica conectata la modem !

Nu inteleg de ce    sunt atat de sensibile cablurile si mufele lor :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări