om_bland Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Stimati domni, cat de curand voi trece de la parabolica la cablu digital de la Telekom. Televizoarele acestea moderne merg , dar televizoarele alb negru mai receptioneaza vre-un program ? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Din ce văd la mine pe cablu, Digi încă transmite şi analog. Link spre comentariu
valangjed Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Rds si upc au si iesiri analogice pe receiverul digital.Teoretic, ar trebui sa aiba si telecomul. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Stimati domni, cat de curand voi trece de la parabolica la cablu digital de la Telekom. Eu am vrut sa-mi bag cablu prin Telekom dar nu s-a putut din cauza ca n-am avut trasa in bloc fibra optica asa ca tot la antena am ajuns. Editat Septembrie 20, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
om_bland Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Au venit baietii au montat receiverul Hd ca aceste din link https://www.telekom.ro/fix/echipamente-iptv negru + modem HUAWEI , cu fibra optica ( un cablu foarte subtire alb), care se monteaza de la tabloul lor de afara, pana la modem. Cablul de fibra optica cu acea mufa a lui care este extrem de sensibila.... de rahat ! Cablul care vine de la modem la calculator este extrem de scurt ( de altfel toate cablurile lor sunt foarte scurte din cutia echipamentelor) Mi le-au lasat insirate pe o vitrina si au plecat... Seara taica-meu a prelungit cablul de la internet dintre modem si calcutor ( totul ok) . Dupa deconectarea mufei care avea cablul cu fibra optica conectat la modem...si reconectarea ulterioara ... Nu am mai avut semnal nici la internet nici la tv! O seara am ascultat la radio de nevoie... Am sunat la deranjamente , au venit a 2-a zi dimineata la 08:10. Vine echipa , vede cablul la internet prelungit... intreaba de ce ? IAR EU LE-AM SPUS : NU pot sta cu toate echipamentele pe o vitrina ingusta de 20 cm, avand si o pisica in locuinta, ca apoi voi sa spuneti ca le-am deteriorat prin neglijenta ! Cu o seara inainte cand am sunat la deranjamente, cei de acolo au spus ca ar trebui ca echipa sa fii montat cablurile mult mai lungi ! Dimineata la remediere, le transmit ce mi-au spus cei din echipa lor ! Raspunsul : Sa va dea cine v-a spus ca avem cabluri mai lungi.... noi nu avem ! Le-am spus : Atunci nu veniti sa-mi spuneti mie de ce am prelungit un cablu, daca voi nu puteti oferii unul mai lung , chiar si contra-cost! Au tacut apoi nu au mai comentat ! Remedierea a constat in inlocuirea mufei de la fibra optica conectata la modem ! Nu inteleg de ce sunt atat de sensibile cablurile si mufele lor :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum