neluelectron Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Am un tv thomas model 54 TCB061TX, cu urmatoarea problema, functioneaza bine dar dupa ce fac reglajul pe culoare, contrast ,luminozitate , nu ramane memorat ,dupa ce opresc tv trebuie sa o reiau de la capat ,ori nu stiu eu sa salvez memorarea . Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 STORE-PP-STORE Link spre comentariu
neluelectron Postat Septembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Apas store dar nu ramine programat mentionez ca nu am telecomanda folosesc doar butoanele de pe panou care este butonul PP ... Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) din cate imi amintesc butonul PP este doar pe lelecomanda la acest model....il poti gasi si pe telecomanda vestel 2040 Editat Septembrie 19, 2016 de petreelectronic Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Nici eu nu cred ca are tvul tasta pp Link spre comentariu
neluelectron Postat Septembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Sigur va spun eu ca nu o are , deci nu ramine decit sa procur o telecomanda ... Am gasit telecomanda si sa rezolvat problema mersi mult domnilor .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum