dan cod Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Va aduc in atentie aceasta sursa Japoneza de la mama ei .Are peste 10Kg dupa mine si cred ca merge nonstop ani de zile fara sa faca figuri la cum arata.Comentarii? Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Ca de obicei, ne rasfeti cu minunatele tale achizitii. Da, asa este, aceste surse sunt facute sa mearga 24/7 fara probleme.Daca vreodata din intamplare o vezi si pe aceasta, sa stii ca locul ei este langa celelalte bijuterii ale tale:take a screenshot Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Nu se stie niciodata.Poate o voi gasi Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 De curiozitate cate surse ai? ,din cate ai cate folosesti ?. Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 De curiozitate, pe cine intrebi? Daca ai o sursa 0-20V, si vrei sa testezi comportamentul unui montaj ce necesita o tensiune de 160V, ce faci? Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Intrebarea era adresata initiatorului de topic.Era pura curiozitate pentru ca am vazut candva ceva poze din atelierul lui si erau multe,multe surse. Editat Septembrie 22, 2016 de mihaighe Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 De curiozitate, pe cine intrebi? Daca ai o sursa 0-20V, si vrei sa testezi comportamentul unui montaj ce necesita o tensiune de 160V, ce faci? Pai la cate are Dan poate sa puna opt in serie si rezolva. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Maine le numar si va spun exact.Din cap nu stiu cate am. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Revin cu numaratoarea.Am 26 de surse de alimentare din care 3 liniare de 13,8v /10A 2 bucati una 5A si restul toate reglabile triple,duble sau simple de diferite tensiuni si curenti. Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 eram sigur ca ai peste 20 ,oricum ai o dotare de exceptie. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Asta este ,,boala,, mea.Azi astept un miliohmetru Hameg sa ajunga la mine.probabil il voi prezenta la AMCuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum