alcon Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Nu inteleg, nu v-ati dorit voi un altfel de presedinte? Iata, il aveti! Doriti acum un electronist, un agricultor, sau frizer? Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Sa nu uitam ca si Mr. Bean e la baza inginer electronist... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Eu il vreau pe el presedinte. Macar sa avem de ce rade. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Presedinte electronist? Eu sunt "pentru",dar sa fie un ..."lampar",prea sunt vechi metehnele romanilor,deci unul care le cunoaste bine dar intelege si progresul...! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Ala era kaghebist, dar a avut meritul de a fi mentinut Romania intreaga prin valtoarea evenimentelor anilor '90. Doar atat, in rest a fost varza ca si urmasii sai, rezultatele se vad S-a intamplat la altii : Link spre comentariu
euvasile Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Am avut electronist la agricultura si unde a ajuns? In trecut trebuia sa fii un lider inascut ca sa poti fii conducator de mase, acum trebuie sa stii sa tragi sfori si sa ai relatii, apoi mai trebuie un lucru si anume sa stii sa minti frumos , prostimea adora asa ceva. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Cred ca un electronist bun si pasionat de electronica n-are sa ajunga niciodata,genul asta de om abia asteapta sa mestereasca ceva in timpul liber nu sa behaie lozinci.Da,daca e unul care a terminat si nu e pasionat s-ar putea... Link spre comentariu
euvasile Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 adevarat Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Avem presedinte fizician, care gandeste logic si care a avut noroc la case (smecheria bine facuta). Conteaza califificarea si nivelul de inteligenta, dar astea nu sunt o garantie ca respectivul presedinte nu ne taie cu septarul pe la spate, metodic, vanzand tara la straini. Un nenorocit cu pregatire poate fi mult mai periculos decat un analfabet cinstit. Este important sa avem o clasa medie numeroasa, care nu este batuta in cap si stie pe cine sa voteze (sa influenteze si prostimea in sensul asta). Link spre comentariu
Vizitator dimmache Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Eu il vreu pe inventatorul paratrasnetului presedinte. Ala ar fi bun. Nu un increzut copy+paste-ist. Link spre comentariu
lrai Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Eu il vreu pe inventatorul paratrasnetului presedinte. Ala ar fi bun. Nu un increzut copy+paste-ist. E mort. Vezi cine a fost https://ro.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Franklin Link spre comentariu
Postări Recomandate