overdrive Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Ma tot maninca undeva sa pun intrebarea pe Elforum : Ce ziceti de un electronist presedinte! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Electronica te invata (printre altele) sa gandesti logic. Ar fi un lucru bun, daca aceasta logica s-ar impleti armonios cu specificul romanului autentic, care pune in prim plan interesele nationale si apoi cele personale sau de grup. O fi o utopie, n-o fi ... cine poate sti Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Va fi destul de greu pentru el. In platforma program va trebui sa specifice: 1. Ce AMC-uri detine 2. Care sunt primele lui montaje in domeniul electronicii ( poze, filmulete, etc) 3. Care sunt ultimele realizari ( poze, etc ,etc) 4. Ce va face, in cei patru ani de mandat, pentru electronistii tarii atat profesionisti cat si amatori. 5. Se vor da piese electronice gratis precum "Laptele si cornul"? 6. Se va demara un program national cu titlul "Primul meu osciloscop", sau "Primul meu Fluke"? Asa putem continua la nesfarsit. Seara buna. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 de ce nu? am avut un cizmar,un geolog,un marinar si acum un profesor de fizica. ar fi interesant cum ar fi cu un frizer presedinte sau un bucatar. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Eu as zice sa incercam unul militar, pun pariu ca va fi mai bine Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) de ce nu? am avut un cizmar,un geolog,un marinar si acum un profesor de fizica. ar fi interesant cum ar fi cu un frizer presedinte sau un bucatar. Se pare ca ai omis unul, intre cizmar si geolog! Si cel mai important in istorie. Editat Septembrie 18, 2016 de PINTI Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 stiu dar sincer nu stiu ce meserie avea,...parca ceva cu hidrocentrale,ape??? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Se pare ca ai omis unul, intre cizmar si geolog! Si cel mai important in istorie. Ala era kaghebist, dar a avut meritul de a fi mentinut Romania intreaga prin valtoarea evenimentelor anilor '90. Doar atat, in rest a fost varza ca si urmasii sai, rezultatele se vad Editat Septembrie 18, 2016 de +_Florin_+ Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Nu vreu sa intram in politica. Eu aici ma retrag din discutie. Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Ce ziceti de un electronist presedinte! mai bine nu, o să-mi schimb părerea despre electroniști Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) din pacate ce a facut cizmarul au reusit sa inchida si sa vanda ceilalti presedinti. nu mai producem nimic,luam tot din import. si eu ma retrag din discutie ca urasc politica si imi creste tensiunea cand ma gandesc unde am ajuns. am zis ca este duminica si sa ne destindem putin. o seara buna va doresc. Editat Septembrie 18, 2016 de bobo Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 ca sa ne impace pe toti ar trebui adus unul de peste mari si tari ca la fotbal.....daca-i arbitru strain (chiar daca greseste grav) nu se supara nimeni cat despre gandirea logica a unor electronisti, s-a demonstrat si aici pe forum ca lipseste cu desavarsire Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 de ce nu? am avut un cizmar,un geolog,un marinar si acum un profesor de fizica. Cizmar n-am avut înca. Împuscatul n-a trecut de stadiul de ucenic. A-l numi cizmar, este o insulta la adresa tuturor meseriasilor cinstiti care au învatat si practicat aceasta meserie. Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Daca va aduceti aminte, prin anii 2000, am avut la Ministerul Agriculturii un ministru care era de meserie Inginer electronist. Nu a stat prea mult in functie pentru ca a fost schimbat cu un......Medic ginecolog!!!!! Link spre comentariu
valangjed Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Daca va aduceti aminte, prin anii 2000, am avut la Ministerul Agriculturii un ministru care era de meserie Inginer electronist. Nu a stat prea mult in functie pentru ca a fost schimbat cu un......Medic ginecolog!!!!! Adica, am dat-o in p.... ma-sii de agricultura! Link spre comentariu
Postări Recomandate