Vizitator George Macovei Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 salut prieteni. am o dilema cu tv asta functioneaza ok insa apar in imagine dungulite subtiri de 1 mm distanta intre ele de 1,2 cm intradevar se vedea cu ceata insa am dat din reglajele de focalizare de la trafo linii si nu mai vede cu ceata insa dungulitele sunt acolo/ asi vrea sa stiu unde sa schimb si care din condensatori ar fi cauza, banuiesc ca este vorba de unul sau mai multi condensatori ceva de genul asta. mentionez nu am schema lui. multumesc si va salut. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Reglezi tot din trafo linii din potentiometrul de luminozitate pana dispar dungile. Ca tot veni vorba de condensatori, nu ar strica sa-i schimbi pe toti din sursa, recuperate linii si BV. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 acolo mai mult ca sigur este vorba de tub cinescop imbatranit. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) daca dungile sant putin oblice poate fi si din condesatorul fix ce se afla pe g2 modul tk,daca dungile sant pe un anumit fond de culoare atunci e posibil ca acea culoare(catod) sa fie obosit sau sa aiba scurt intern in gatul tubului.scurtul intern se poate rezolva cu filament separat,oboseala tubului cu o regenerare,daca pe modului tk sant semireglabili si tubul e cat de cat ok se pot jongla acesti semireglabili pana dispar aceste dungi si dupa facuta combinatia de alb negru.daca dungile nu sant putin oblice atunci buba e in alta parte si nu in final video,o poza face cat o mie de cuvinte.succes Editat Septembrie 18, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator George Macovei Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 daca dungile sant putin oblice poate fi si din condesatorul fix ce se afla pe g2 modul tk,daca dungile sant pe un anumit fond de culoare atunci e posibil ca acea culoare(catod) sa fie obosit sau sa aiba scurt intern in gatul tubului.scurtul intern se poate rezolva cu filament separat,oboseala tubului cu o regenerare,daca pe modului tk sant semireglabili si tubul e cat de cat ok se pot jongla acesti semireglabili pana dispar aceste dungi si dupa facuta combinatia de alb negru.daca dungile nu sant putin oblice atunci buba e in alta parte si nu in final video,o poza face cat o mie de cuvinte.succes salut am incercat sa pun doua poze dar imi spune ca sunt prea mari si nu le ia. dungile sunt putin obice nu drepte pe ecran, mai exact tind spre diagonala salut am incercat sa pun doua poze dar imi spune ca sunt prea mari si nu le ia. dungile sunt putin obice nu drepte pe ecran, mai exact tind spre diagonala am sa incerc sa le pun doua trei poze. am un linck sper sa fie ok. free screen capture https://s5.postimg.org/s2nzdzywn/P_20160918_165814.jpg Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) foarte posibil tub obosit. -ceata(focalizarea se regleaza din potentiometrul de sus de pe trafo linii -dungile oblice se scot din potentiometrul de jos de pe trafo linii. ps: sasiul este notat intre pinii trafo linii pe partea cu lipiturile,...asta ca sa-ti spunem si ce conzi sa-i scghimbi pt a-i prelungi viata tv-ului. Editat Septembrie 18, 2016 de bobo Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 La asta posibil blederul defect si UG2 mare Link spre comentariu
Vizitator George Macovei Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Ok multumesc dupa amiaza Vad Ce fac Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Ok multumesc dupa amiaza Vad Ce fac De unde sunteti? Poate stati pe langa mine si veniti dupa un tub gratis! Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Sasiul : PC 31A http://archive.espec.ws/section503/file10127.html Editat Septembrie 20, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Vizitator George Macovei Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Va Salut prieteni. Acum Am ajuns langa ele Este un sasiu pc31a. Multumesc prietene ca Vrei sa ma ajuta insa nu stiu cum. Eu stau imi chitila nu in bucuresti. Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 si daca erai din bucuresti toni tot din cluj ne/te saluta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum