Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv goldstar ck-21d62x

Vizitator George Macovei

Postări Recomandate

Vizitator George Macovei

salut prieteni. am o dilema cu tv asta functioneaza ok insa apar in imagine dungulite subtiri de 1 mm distanta intre ele de 1,2 cm intradevar se vedea cu ceata insa am dat din reglajele de focalizare de la trafo linii si nu mai vede cu ceata insa dungulitele sunt acolo/ asi vrea sa stiu unde sa schimb si care din condensatori ar fi cauza, banuiesc ca este vorba de unul sau mai multi condensatori ceva de genul asta. mentionez nu am schema lui. multumesc si va salut.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

1

• iuliantv

1

• modoran

1

• Giorgian tv

1

Top autori în acest subiect

Reglezi tot din trafo linii din potentiometrul de luminozitate pana dispar dungile.    Ca tot veni vorba de condensatori, nu ar strica sa-i schimbi pe toti din sursa, recuperate linii si BV.

Link spre comentariu

daca dungile sant putin oblice poate fi si din condesatorul fix ce se afla pe g2 modul tk,daca dungile sant pe un anumit fond de culoare atunci e posibil ca acea culoare(catod) sa fie obosit sau sa aiba scurt intern in gatul tubului.scurtul intern se poate rezolva cu filament separat,oboseala tubului cu o regenerare,daca pe modului tk sant semireglabili si tubul e cat de cat ok se pot jongla acesti semireglabili pana dispar aceste dungi si dupa facuta combinatia de alb negru.daca dungile nu sant putin oblice atunci buba e in alta parte si nu in final video,o poza face cat o mie de cuvinte.succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator George Macovei

daca dungile sant putin oblice poate fi si din condesatorul fix ce se afla pe g2 modul tk,daca dungile sant pe un anumit fond de culoare atunci e posibil ca acea culoare(catod) sa fie obosit sau sa aiba scurt intern in gatul tubului.scurtul intern se poate rezolva cu filament separat,oboseala tubului cu o regenerare,daca pe modului tk sant semireglabili si tubul e cat de cat ok se pot jongla acesti semireglabili pana dispar aceste dungi si dupa facuta combinatia de alb negru.daca dungile nu sant putin oblice atunci buba e in alta parte si nu in final video,o poza face cat o mie de cuvinte.succes

salut am incercat sa pun doua poze dar imi spune ca sunt prea mari si nu le ia. dungile sunt putin obice nu drepte pe ecran, mai exact tind spre diagonala

salut am incercat sa pun doua poze dar imi spune ca sunt prea mari si nu le ia. dungile sunt putin obice nu drepte pe ecran, mai exact tind spre diagonala

am sa incerc sa le pun doua trei poze. am un linck sper sa fie ok. Posted Image

Posted Imagefree screen capture

https://s5.postimg.org/s2nzdzywn/P_20160918_165814.jpg Posted Image Posted Image

Link spre comentariu

foarte posibil tub obosit.

-ceata(focalizarea se regleaza din potentiometrul de sus de pe trafo linii

-dungile oblice se scot din potentiometrul de jos de pe trafo linii.

ps: sasiul  este notat intre pinii trafo linii pe partea cu lipiturile,...asta ca sa-ti spunem si ce conzi sa-i scghimbi pt a-i prelungi viata tv-ului.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări