nickrvl Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Știe cineva de unde se poate lua tarod M4 universal? Link spre comentariu
chas3 Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Pana si in bricolaj au. Gasesti si la Rocast, etc.. Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Da-mi un exemplu te rog, din ce scrie pe acolo nu-mi dau seama care este....., ma refer la Rocast. De gasit se mai gasesc si pe la noi dar nu universali, iar ca bricolaj avem Ambient (ca si inexistent) si Dedeman dar nu au ce vreau eu. L.E. Cred ca incep sa ma prind: VL.37530 HSSE Co5, forma B, M 4 x 0.7, filet normal, D, DIN 371 Acesta fiind un tarod universal pentru otel slab aliat cu filet normal, pe dreapta, si B insemnand cu varf.... Editat Septembrie 18, 2016 de nickrvl Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Eu unu as cumpara tot de la FSR, ma bucur ca inca merge, dar nu prea se promoveaza, nu stiu de unde se poate cumpara. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Eu unu as cumpara tot de la FSR, ma bucur ca inca merge, dar nu prea se promoveaza, nu stiu de unde se poate cumpara. FSR are site. Poti lua legatura cu ei acolo. Am discutat la un moment dat cu ei pentru niste placute de sprijin la un cap de frezat cu amovibile. Revenind la subiect , eu prefer tarozi / filiere / burghie straine. titex, garant, narex etc... Cele romanesti inclusiv cele comuniste mi se par prea casante . materialul este prea dur si se rup mult mai usor decat cele staine(de calitate) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum