Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tarozi

nickrvl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

2

• chas3

1

• emil.gabor

1

• Adrian Pruna

1

Top autori în acest subiect

Da-mi un exemplu te rog, din ce scrie pe acolo nu-mi dau seama care este....., ma refer la Rocast. De gasit se mai gasesc si pe la noi dar nu universali, iar ca bricolaj avem Ambient (ca si inexistent) si Dedeman dar nu au ce vreau eu.

L.E.

Cred ca incep sa ma prind: VL.37530 HSSE Co5, forma B, M 4 x 0.7, filet normal, D, DIN 371

Acesta fiind un tarod universal pentru otel slab aliat cu filet normal, pe dreapta, si B insemnand cu varf....

Editat de nickrvl
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Eu unu as cumpara tot de la FSR, ma bucur ca inca merge, dar nu prea se promoveaza, nu stiu de unde se poate cumpara.

FSR are site. Poti lua legatura cu ei acolo. Am discutat la un moment dat cu ei pentru niste placute de sprijin la un cap de frezat cu amovibile. 

Revenind la subiect , eu prefer tarozi / filiere / burghie straine. titex, garant, narex etc... Cele romanesti inclusiv cele comuniste mi se par prea casante . materialul este prea dur si se rup mult mai usor decat cele staine(de calitate) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări