Fantomas Postat Septembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Eu nu vreau sa fac o legatura cu religia pe acest topic, ma gandesc cum ar arata pe viitor omenirea cu aceste cipuri.Cred ca dupa o avansare mai aprofundata in stiinta, toti oameni pot fi monitorizati perfect (un fel de GTA 5) si tuturor le vor fi mai usor cu aceasta tehnologie, deoarece economisesc timp, dar si locuri de munca.Cred ca la medic nu mai este nevoie sa te prezinti pentru a vedea problemele, deoarece PC-ul va scana foarte repede si va trimite informatia cu problemele pe care le are orice om. Totul va fi asa de corect incat nimeni nu isi mai permite sa incalce asa usor regulile.Ma gandesc cum or arata fabricile si cum vor lucra oamenii (probabil ca aparatele), fiind monitorizati pot vedea si durata de functionare a fiecarui om. Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Nuuu desigur ca nu, tonele de CO2 ce le "aruncam" in atmosfera zilnic, cumulat cu despaduririle masive, n-au cum sa aiba un efect nociv, ce-i aia efect de sera, o prostie inventata de corporatisti, planeta singura este de vina pentru schimbarile climaterice substantiale de peste tot, noi oamenii suntem albi imaculati ce naiba... Pe bune? Adica cum naiba putem fi atat de naivi??? Marian , am observat că degeaba se aduc argumente logice in privinta incălzirii globale .Cei care suferă de scenarită , tot nu vor vedea pădurea , din cauza copacilor .Eu nici nu mă stresez să le mai aduc argumente ... Păi cum să fie incălzirea globală , o inventie a corporatiilor , când ele au tot interesul să nu se știe nimic despre ea ( unora dintre oameni , se pare că au reușit să le spele creierul , să creadă că nu există) , și să NU cheltuiască miliarde cu implementarea restrictiilor care le sunt impuse , in privința reducerii poluării ?!!! S-ar sabota singure corporatiile ?! Gândiți , măi fraților ! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Gândiți , măi fraților ! Si tu ceri prea mult acuma, zau asa... Link spre comentariu
Kreator Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Daaaa! Asa e! Oculta mondiala si popii au decis! Oamenii sunt vinovati pt toate, aparitia vietii, moartea dinozaurilor, glaciatiunile, chiar si fenomenul Tunguka tot oamenii l-au produs! Traiasca Las Fierbinti! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Mai rău e de cînd au descoperit gravitaţia, pînă atunci puteau să şi zboare... Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Oamenii sunt vinovati pt toate, aparitia vietii, moartea dinozaurilor, glaciatiunile, chiar si fenomenul Tunguka tot oamenii l-au produs! Esti total pe langa subiect, si faci niste analogii total deplasate, dar e bodega, deci pardonabil... Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 http://www.romania-actualitati.ro/incalzirea_globala_intre_mit_si_realitate-47416 http://www.serbanhuidu.ro/incalzirea-globala-o-isterie-multinationala-cu-un-scop-bine-stabilit/ Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Interviul cu academicianul Rus mi se pare usor amuzant, sau oricum unele raspunsuri, iar articolul lui huidu nu poate fi luat in serios, omul ala si-a pierdut iremediabil credibilitatea si dreptul la critica atunci cand... stiti voi. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Probabil academicianul rus e amuzant si sustine elucubratii, Huidu la fel , daca a lovit pe unii cu masina automat sustine elucubratii, domnul Marian si studiile finantate pe cai oculte de catre marile corporatii, cercetand indeaproape fenomenul detin adevarul absolut, concluzia e clara . ....................................................... L.E. Din cate am invatat la scoala, prima litera a substantivelor proprii se scrie cu majuscula (ca regula absoluta), nu am auzit de reguli de scriere arbitrare functie de ura sau aprecierea pe care o nutreste scriitorul mesajului vizavi de persoana cuiva. Editat Septembrie 19, 2016 de +_Florin_+ Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 N-am zis ca Rusul sustine elucubratii, ci doar ca m-a amuzat ( nu-mi cere sa elaborez, nu meriti stresul ), nu vad cum dracu poti face o asociere inventata! Si da, Huidu bineinteles ca nu mai are dreptul sa comenteze nimic, absolut nimic privitor la morala, la adresa nimanui, este poate printre cei mai mari ipocriti conationali ai nostrii, a ucis niste oameni nevinovati si nu a platit pentru asta cu nimic, in timp ce furturi marunte se lasa cu multa puscarie. Culmea tupeului, a revenit la cronicuta si mai acid ca inainte si pozeaza in moralist pe feisbuc... penibil! PS: Nici macar de huidu n-am zis ca ar sustine elucubratii, ci asta ai inventat tu... Pai colega... pe bune??? Atat de jos ai decazut? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Ai spus intr-un mesaj anterior ca eu sustin elucubratii (postul #20), rusul povesteste exact ce spuneam eu, concluzia bazata pe o logica elementara e ca si rusul sustine elucubratii, nu ? Editat Septembrie 19, 2016 de +_Florin_+ Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 O logica inventata de tine nu se numeste argument, atata vreme cat imi pui cuvinte inventate in gura in 2 randuri, imi permit sa refuz orice alta conversatie cu tine, nu meriti efortul. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Logica e logica si nu e inventata de mine. Nici eu nu doresc alta conversatie cu tine, concluziile sunt clare. Hai sa nu distrugem si acest topic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) bun, am si o intrebare mai OnTopic sa zicem asa. de unde pana unde "semnul fiarei", explicit Diavol. ce mai s-a gasit in algoritm/ecuatie a unui RFID ? sunt atatea device-uri mai grave cum ar fi telefoane mobile cu gps (de parca noi stim neaparat daca transmit sau nu locatia undeva), televizoare cu camera , si alte alea... de unde pana unde RFID e "semnul fiarei". se face o analogie la semnul din frunte ? ok. dar cum ar arata lumea fara amprente, retina, si semnalmente personale atunci ? super ar arata. haos.. Editat Septembrie 19, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Un "like" pentru marian postul 38 cipul rfid este o binecuvintare_daca esti accidentat sau inconstient o simpla scanare si se afla grupa de singe , daca esti diabetic probleme cu inima sunt citiva parametri medicali vitali in caz de urgenta majora ( ca sa nu te omoare doctorii) semnul fiarei este si numele ei , este o legenda dedusa din coroana papala , in biblie este mentionat cam ambiguu , prolex si foarte evaziv , se poate intelege o gramada de chestii si de aceea se alimenteaza foarte usor folclorul apropo__fiara_ era cel mai frumos dintre ingeri ( tradus din aramaica in greaca veche_lucifer_bucuria rasaritului de soare )___au fost alungati nu pentru razvratire ci pentru ca au inceput sa se "impreuneze" cu muritoarele__iar de aici incepe legatura religiei cu stiinta___incasii, azteciii hindusiii olmecii sirieniii au povestiri asemanatoare si chiar sculptate de vro 8000 de ani nu am nimic cu biserica sunt crestin ortodox dar patriarhia a participat la jefuirea romaniei _____sa fiti iubiti_____ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum