cirip Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Ai rezolvat sau ai abandonat? "este din cauza lor, au tehnologia sub limita" este o afirmatie prea vaga si nu expune cauza tehnica concreta din care cade conexiunea.Acum cateva luni am avut si eu probleme cu netul, dar am lucrat cot la cot cu provaiderul si le-am dat loguri de ping, treceroute si alte cele, pana cand am rezolvat-o. Link spre comentariu
Vizitator Pentoda Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 In cazul lui trebuie schimbata conexiune si acel model de router. Am intampinat si eu,candva,astfel de probleme din diverse cauze de retea electrica. Routerul ala e de muzeu. Ma mir ca inca mai este prezent in retea,la cat de prost este. Link spre comentariu
dark_angel Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Poate alimentatorul e obosit de vreun fulgerica... venit agale prin firele de telefon cumva. De foarte multe ori am vazut ca ala crapa primul, routerul acela "vintage" mult mai tarziu (adica schimbi 3-4 alimentatoare). Routerul daca e in chirie se poate rezolva elegant cu un cuartz dintr-o bricheta Ca sa ii schimbe conexiunea trebuie trase alte fire, de obicei la viteza aia luminica de 1Mb/s are atenuare mare pe linie de la panoul de distributie al romtelefon si routerul lui. Si de obicei angajatii romtelefon nu schimba la persoane fizice "bransamentul" daca e vorba de distante mari. Link spre comentariu
Fantomas Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 De 3 ani am routerul-ul acesta, si luna aceasta am observat ca imi face asta, nu eram sigur de ce (am fost curios), ma gandeam ca are legatura cu campul magnetic (cu toate ca este perin cablu de la retea) si la o turatie a motorului influenteaza (ceea ce se si intampla cu acesti parazitii), cred ca daca aveam o viteza mare de peste 10 Mb/s nu se cunostea. Stau la tara si cei de la firma de cand au netul prin zona nu au facut controlae (au verificat daca functioneaza, nu i-au interesat in ce conditii). Oericum eu folosesc feonul foarte rar, dar atunci cand il folosesc se intampla. O sa ii contactez sa vina sa vada produsele care le dau clientilor, ce calitati au si sa imi schimbe modemul, daca nu, ii schimb eu cu alta firma (atunci cand iam ales pe ei era singura solutie). Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Oki, am inteles. Parerea mea e ca atunci cand ii chemi pe "ei" e bine sa ai lectiile facute, ca sa eviti aburo-terapia.Am avut o situatie oarecum similara acum cativa ani. Ruterul, care mergea in acelasi loc de vreo 8 ani, a inceput sa faca fite. Legatura era instabila. Am intrat in pagina de administrare si am constatat ca are nivel mic pe receptie si nivel mare pe emisie. Asta e semn ca a crescut atenuarea pe cablu. Nivelele normale sunt in jur de 0dBmV pe receptie si cam 43dBmV pe emisie. Limita maxima pe emisie e 51 sau 53dBmV, nu mai stiu exact, dar era aproape. In final am gasit problema la mine in casa. Firul central de la cablu era oxidat si nu mai facea contact in mufa F. Imediat ce am miscat un pic, si-a revenit. Daca ii chemam pe ei si gaseau beleaua in casa, la cablurile mele, eram bun de plata.Nu zic ca trebuie sa scotocesti dupa cabluri si mufe. Verifica intai nivelele (in interfata web a modemului), compara-le cu specificatia, apoi vezi daca esti in limite. O varianta de depanare ar fi si sa muti temporar modemul mai aproape de intrarea cablului in casa; poate ca nu se aplica in cazul tau. In cazul meu sunt cateva splitere, care mai pierd semnal.Bafta! Editat Septembrie 17, 2016 de cirip Link spre comentariu
Fantomas Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 O varianta de depanare ar fi si sa muti temporar modemul mai aproape de intrarea cablului in casa; poate ca nu se aplica in cazul tau Da este aproape de intrarea in casa, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum