Vizitator Shumy Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Salut,stie cineva cum pot face iesire aux la un casetofon vechi cu casete?Este vorba despre acest casetofon:https://www.youtube.com/watch?v=B04zplO-upI Link spre comentariu
gaguady Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Daca ai ceva experienta in electronica si in lipituri, si vrei sa faci o iesire auxiliara, banuesc ca sa o pui la un amplif, ai putea sa vezi ce final are acest cas, sa ii scoti pdf-ul finalului si sa vezi care sunt pini de in a semnalului. Apoi iei niste cablu ecranat care sa il lipesti pe pinii respectivi si la capatul firului pui mufa(-ele) de care ai nevoie pt intrarea la amplif. Sanatate. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 AUX este intrare nu iesire deci spune clar ce vrei. Link spre comentariu
Vizitator Shumy Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Am un casetofon cu casete si vreau sa ii adaug AUX sa il pot conecta la telefon. Link spre comentariu
Mircel Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) http://www.manualscenter.com/manuals/kenwood/krc556r-service-manual.html#.V9zyw_l97yF TEA6320 http://www.electroniq.net/audio/sound-fader-electronic-project-using-tea6320.html AAF http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/13449/PANASONIC/AN7190.html Descoperă care este intrarea în TEA6320 ptr. Tape. Deslipești un picior al unui condensator de 220 nF de la fiecare canal (L R) și le treci prin contactul normal făcut al mufei de intrare pe care o vei adăuga. Folosește numai cablu ecranat. Editat Septembrie 17, 2016 de Mircel Link spre comentariu
Vizitator Shumy Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Multumesc!AUX-ul va functiona doar cand este o caseta in interiorul casetofonului? Editat Septembrie 17, 2016 de Shumy Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) nu are nici o legatura. dar posibil ca mecanismul cu caseta sa includa un switch de comutatie pe radio sau standby, si atunci nu se alimenteaza smecheria. cel mai corect, foloseai o caseta traductoare de genul asta. si daca nu te multumeste calitatea audio, atunci ai nevoie de mai mult decat lipituri de fire. o sa intelegi tu pe parcurs "De ce". Editat Septembrie 17, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Shumy Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Multumsc pentru ajutor. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Deci AUXul e intrare nu iersire asa-i?Cel mai bine ar fi sa introduci semnalul dupa preul de la cap .Dar daca poti asta. Link spre comentariu
Mircel Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Uite-așa zice Dan: Deconectezi cele 2 condensatoare de 10µF dinspre BA328F (ultimele din dreapta schemei) și prin ele injectezi semnal audio din sursa ta de muzică. Editat Septembrie 17, 2016 de Mircel Link spre comentariu
gaguady Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 AUX intrare separata, specificsem dl-lui, pt ca el a zis de aux iesire si chiar il intrebasem daca vrea sa puna un amplif, dar acuma este clar. Metodele sunt toate bune, mai simple sau mai usoare, dar cum am zis dl. Dan Cod / Mircel, asta ar fi cel mai rapid, dar te orientezi pe parcurs de sunet.. Link spre comentariu
Vizitator Shumy Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Casetofonul este defapt un Kenwood KRC-756R.Va rog sa-mi scuza-ti greseala. Link spre comentariu
gaguady Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Ce s-a spus in postarile anterioare, legat de conectarea cablului ecranat la capul de redare de la cas se aplica si la modelul asta. Editat Septembrie 18, 2016 de gaguady Link spre comentariu
Mircel Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 (editat) conectarea cablului ecranat la capul de redare de la cas Nu cred că-i bine. Semnalul trebuie aplicat la ieșirea preamplificatorului ptr. capul de redare nu în locul lui. Vezi schema de la postul #10. Vor apărea distorsiuni esențiale, deranjante ptr. că semnalul din telefon, CD-player sau alte surse de muzică este mult mai mare decât cel din cap. Editat Septembrie 18, 2016 de Mircel Link spre comentariu
gaguady Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Aveti dreptate, nu stiu de ce am scris asa, cred ca am vrut sa scriu de preamplificatorul de dupa capul de redare, caci dupa cum ati vazut intr-o postare anterioara chiar am specificat sa faca cum ati scris si dvs si dan cod. Sanatate multa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum