Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aux Casetofon

Vizitator Shumy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaguady

4

• Mircel

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ai ceva experienta in electronica si in lipituri, si vrei sa faci o iesire auxiliara, banuesc ca sa o pui la un amplif, ai putea sa vezi ce final are acest cas, sa ii scoti pdf-ul finalului si sa vezi care sunt pini de in a semnalului. Apoi iei niste cablu ecranat care sa il lipesti pe pinii respectivi si la capatul firului pui mufa(-ele) de care ai nevoie pt intrarea la amplif. Sanatate.

Link spre comentariu
TEA6320
AAF

Descoperă care este intrarea în TEA6320 ptr. Tape.
Deslipești un picior al unui condensator de 220 nF de la fiecare canal (L R) și le treci prin contactul normal făcut al mufei de intrare pe care o vei adăuga.
Folosește numai cablu ecranat.

post-228692-0-51695700-1474104635_thumb.jpg

Editat de Mircel
Link spre comentariu

nu are nici o legatura. dar posibil ca mecanismul cu caseta sa includa un switch de comutatie pe radio sau standby, si atunci nu se alimenteaza smecheria.

cel mai corect, foloseai o caseta traductoare de genul asta. si daca nu te multumeste calitatea audio, atunci ai nevoie de mai mult decat lipituri de fire. o sa intelegi tu pe parcurs "De ce".

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Uite-așa zice Dan:

Deconectezi cele 2 condensatoare de 10µF dinspre BA328F (ultimele din dreapta schemei) și prin ele injectezi semnal audio din sursa ta de muzică.

post-228692-0-85370000-1474134762_thumb.png

Editat de Mircel
Link spre comentariu

AUX intrare separata, specificsem dl-lui, pt ca el a zis de aux iesire si chiar il intrebasem daca vrea sa puna un amplif, dar acuma este clar. Metodele sunt toate bune, mai simple sau mai  usoare, dar cum am zis dl. Dan Cod / Mircel, asta ar fi cel mai rapid, dar te orientezi pe parcurs de sunet..

Link spre comentariu

conectarea cablului ecranat la capul de redare de la cas

Nu cred că-i bine. 

Semnalul trebuie aplicat la ieșirea preamplificatorului ptr. capul de redare nu în locul lui. Vezi schema de la postul #10.

Vor apărea distorsiuni esențiale, deranjante ptr. că semnalul din telefon, CD-player sau alte surse de muzică este mult mai mare decât cel din cap.

Editat de Mircel
Link spre comentariu

Aveti dreptate, nu stiu de ce am scris asa, cred ca am vrut sa scriu de preamplificatorul de dupa capul de redare, caci dupa cum ati vazut intr-o postare anterioara chiar am specificat sa faca cum ati scris si dvs si dan cod. Sanatate multa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări