cristi7521 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Sa intelegem ca nu au nevoie de clienti noi? Si gaurile le centreaza tot pentru clientii vechi sau cu relatii, sau intre timp au schimbat echipamentele? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Soluţia pentru proiecte hobby rămîne China. Poate nu doar pentru proiecte hobby. Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Sa intelegem ca nu au nevoie de clienti noi? Si gaurile le centreaza tot pentru clientii vechi sau cu relatii, sau intre timp au schimbat echipamentele? Eu am facut sute de cablaje la ei si au fost OK, nu cunosc situatia dar de ce nu intrebi, ai fost personal la ei? De prin 1998 tot la ei am facut cablaje si unele destul de "aglomerate" si nu m-am plans. De cand lucrezi cu ei si ce fisiere ti-au cerut pentru executie? Editat Septembrie 20, 2016 de Dan57 Link spre comentariu
mars01 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Oamenii sunt profesionisti (PC Boards) si verifica fisierele Gerber inainte de a le trimite in productie. Dar si in jobul asta uneori isi mai baga coada si necuratu' "O barca reala se clatina" asa ca nu este exclus sa mai aiba si ei esecuri. Eu insa ii vad putin natafleti pe cei care accepta placile in stare neconforma ... Editat Septembrie 20, 2016 de mars01 Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Ceea ce doresti se face pe platforma Pipera la PC Boards, apoape de statia de metrou, s-ar putea sa aibe o noua denumire de firma dar gasesti pe net telefonul care este acelasi. Eu fac la ei cablajele pentru firma unde muncesc, baieti fac cablaje pentru foarte multe firme din Germania si Romania. Ultima data (anul trecut in martie) cand am vrut sa fac un PCB la ei pe 4 straturi, mi-ai zis ca fac pe maxim 2 straturi. Link spre comentariu
bobinatorul Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Eu lucrez cam de un an cu http://www.pcb-electra.ro/pcb/multilayer-printed-circuit-boards Se pare ca fac si de la 4 straturi in sus.M-au sunat de cateva ori pentru ca facusem niste greseli plus ca de fiecare dar absolut de fiecare data am primit bonusuri de 10-15 bucati pentru ca oricum ramanea placa nefolosita. Am avut posibilitatea la un moment dat sa mixez 3 bucati de un tip cu 50 bucati de alt tip(a fost foarte de treaba domnul care se ocupa) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum