Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HPA3502

hpavictor

Postări Recomandate

Cateva poze din 1998 cu un vechi proiect de-al meu  , ratacite prin arhiva mea :

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Sper ca mai stiti de gluma .

Pentru carcotasi : evident ca pozele sunt copy paste de pe net .

Cine nu crede , poate sa-l intrebe pe @VTP despre amanunte suplimentare .

Editat de Victor
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Habar nu am daca mai am sau nu ceva CAD despre carcasele seriei 3502 pe hardisk-ul din epoca aia ... Dar cu siguranță am ceva salvat in format clasic , pe hârtie : schemele și probabil PCB .Da , toate carcasele amplificatoarelor mele au fost realizate in colaborare cu fosta firmă NORMA de Dnul Enea Nelu .Au trecut 18 ani de atunci ... Lucrurile s-au schimbat mult de atunci , numele firmelor au suferit schimbari majore , în prezent există disponibilitate pentru tehnologii superioare de prelucrare a metalelor gen CNC punching , debitare Laser , CNC abkant , finisare abraziva de mare precizie etc în realizarea carcaselor sau acoperiri cu pulberi in câmp electrostatic ... dnul Enea Nelu este în continuare cel mai bun în domeniul său ! Cred că în viitorul apropiat voi realiza doua proiecte audio noi-nouțe ( unul destinat auditiilor HiFi / HiEnd și celalalt destinat aplicatiilor PRO ) , dacă vor trece de faza simulărilor o să vi le prezint în această secțiune a forumului .Vor fi realizate fizic de către @DjLeco , eu nedispunând de timp suficient , spațiu de lucru sau echipament de testare .În mare , totul e deja stabilit , mai sunt câteva amănunte și detalii punctuale , @DjLeco având partea sa de contribuție si conceptie la aceste doua proiecte , eu oricum nu mă implic in activități comerciale . Dar toate la timpul lor !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa gasesc cateva dintre vechile proiecte .

Schemele amplificatorului HPA3502 a fost refacute in 2006 din motive ciudate azi (   OrCAD 3  functiona doar sub DOS :)  iar variantele moderne nu sunt compatibile sub nicio forma ... )

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Dle @Victor, va rog se mai pot reposta acele poze/fisiere?? Se pare ca s-au cam pierdut in negura timpului sau a forumului... si e pacat sa nu ramana si pentru posteritate...  :) Multumesc!

Link spre comentariu

Păi cred e simplu : trebuie să dați click pe poză și să schimbați terminația .org cu .cc

Editat de Victor
Corectie
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări