hpavictor Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Cateva poze din 1998 cu un vechi proiect de-al meu , ratacite prin arhiva mea : Sper ca mai stiti de gluma . Pentru carcotasi : evident ca pozele sunt copy paste de pe net . Cine nu crede , poate sa-l intrebe pe @VTP despre amanunte suplimentare . Editat Septembrie 16, 2016 de Victor Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Amintiri prin Romexpo la standuri... Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Undeva , cred că mai am schemele și PCB-ul .Trebuie doar am timp disponibil suficient și bună dispoziție să le caut în arhivă ... Link spre comentariu
alexsound Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 mai ai si proiectul de la carcasa? sant facute la Enea? Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Habar nu am daca mai am sau nu ceva CAD despre carcasele seriei 3502 pe hardisk-ul din epoca aia ... Dar cu siguranță am ceva salvat in format clasic , pe hârtie : schemele și probabil PCB .Da , toate carcasele amplificatoarelor mele au fost realizate in colaborare cu fosta firmă NORMA de Dnul Enea Nelu .Au trecut 18 ani de atunci ... Lucrurile s-au schimbat mult de atunci , numele firmelor au suferit schimbari majore , în prezent există disponibilitate pentru tehnologii superioare de prelucrare a metalelor gen CNC punching , debitare Laser , CNC abkant , finisare abraziva de mare precizie etc în realizarea carcaselor sau acoperiri cu pulberi in câmp electrostatic ... dnul Enea Nelu este în continuare cel mai bun în domeniul său ! Cred că în viitorul apropiat voi realiza doua proiecte audio noi-nouțe ( unul destinat auditiilor HiFi / HiEnd și celalalt destinat aplicatiilor PRO ) , dacă vor trece de faza simulărilor o să vi le prezint în această secțiune a forumului .Vor fi realizate fizic de către @DjLeco , eu nedispunând de timp suficient , spațiu de lucru sau echipament de testare .În mare , totul e deja stabilit , mai sunt câteva amănunte și detalii punctuale , @DjLeco având partea sa de contribuție si conceptie la aceste doua proiecte , eu oricum nu mă implic in activități comerciale . Dar toate la timpul lor ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Am reusit sa gasesc cateva dintre vechile proiecte . Schemele amplificatorului HPA3502 a fost refacute in 2006 din motive ciudate azi ( OrCAD 3 functiona doar sub DOS iar variantele moderne nu sunt compatibile sub nicio forma ... ) Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 Dle @Victor, va rog se mai pot reposta acele poze/fisiere?? Se pare ca s-au cam pierdut in negura timpului sau a forumului... si e pacat sa nu ramana si pentru posteritate... Multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 10, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2018 (editat) Păi cred e simplu : trebuie să dați click pe poză și să schimbați terminația .org cu .cc Editat Iulie 10, 2018 de Victor Corectie Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iulie 16, 2018 Partajează Postat Iulie 16, 2018 Simplu, dar nu mi-a dat prin bila. Multumesc mult! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 31, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2018 Eins , zwei , Polizei , drei , vier , Offizier , fünf , sechs , alte Hex , sieben , acht , gute Nacht , neun , zehn , schlafen gehn ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum