Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FSRF1700XSL

Postări Recomandate

Va salut , am gasit la Pancota ( adica aproape de locatia mea ) dar cu terminatia US , ati inlocuit asa ceva ? conform datasheet par a fi compatibile , ar fi pentru o sursa BN44-00473A in care am schimbat un pumn de piese pina acum ( as fi schimbat sursa cu totul dar nu am gasit in RO , televizorul UE40D5003 l-am verificat pe celelalte parti cu o sursa dar care alimentarea pentru leduri difera , sursa de test este pentru leduri din spate iar televizorul are edge ) si nu as vrea sa schimb la nimereala sa trebuiasca sa o iau de la capat . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

4

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am gasit intr-o sursa un FSRF1800US , merge sursa , merge televizorul dar jumatatea superioara a imaginii prezinta linii subtiri orizontale paralele si echidistante , precum si ceva urme a partii de jos a imaginii care tremura pe verticala tot in jumatatea de sus , jumatatea de jos se vede ok . Televizorul a fost traznit , defectul este la display ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări