stefank Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Va salut , am gasit la Pancota ( adica aproape de locatia mea ) dar cu terminatia US , ati inlocuit asa ceva ? conform datasheet par a fi compatibile , ar fi pentru o sursa BN44-00473A in care am schimbat un pumn de piese pina acum ( as fi schimbat sursa cu totul dar nu am gasit in RO , televizorul UE40D5003 l-am verificat pe celelalte parti cu o sursa dar care alimentarea pentru leduri difera , sursa de test este pentru leduri din spate iar televizorul are edge ) si nu as vrea sa schimb la nimereala sa trebuiasca sa o iau de la capat . Multumesc . Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Am gasit intr-o sursa un FSRF1800US , merge sursa , merge televizorul dar jumatatea superioara a imaginii prezinta linii subtiri orizontale paralele si echidistante , precum si ceva urme a partii de jos a imaginii care tremura pe verticala tot in jumatatea de sus , jumatatea de jos se vede ok . Televizorul a fost traznit , defectul este la display ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 FSRF1800US sau FSFR1800US ??? Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 (editat) asa e , FSFR pe linie Editat Septembrie 15, 2016 de stefank Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MnpPovhfM1I clip cu manifestarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum