turcu_dan Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Salutare, as vrea sa cumpar boxele din pozele de mai jos. Am cerut proprietarului sa faca 2 poze si am impresia ca la traductoarele de inalte a fost umblat. Pe unul se vede o pata in jurul calotei ca si cum ar fi fost dat cu ceva solutie pentru dezlipirea ei. SI inca ceva, ambele calote par sa fi fost infundate/indreptate. Ce parere aveti, se merita? Ma tem ca a fost intervenit asupra lor. http://tinypic.com/view.php?pic=53medv&s=9#.V9p3RPmLS00 http://tinypic.com/view.php?pic=143m5c7&s=9#.V9p3j_mLS00 Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Totul tine de pret, parametri si ce asteptari ai tu de la ele. Par sa fie niste boxe de combina. Tu asta iti doresti? Boxele cu masca (placa ) frontala de plastic nu au sa sune niciodata ca niste boxe Hi-Fi. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Da ai dreptate, sunt de la o combina JVS si vin impreuna cu aparatul. Pentru HI-FI am altele, insa ma gandeam la un aparat la care sa poti asculta radio sau un CD cand lucrezi ceva prin curte sau garaj. Deci sa le poti muta unde ai nevoie fara sa-ti fie teama ca stau afara sau ca sunt prea scumpe pentru destinatia mai sus precizata. Totusi ce parere aveti? Dupa poze credeti ca a fost intervenit asupra driverelor de inalte? Am mai achizitionat o combina Philips FW 630 din talcioc saptamana trecuta la un pret de nimic 60Ron, cred ca o redonditionez si aia ramane. Renunt la JVC..... O sa deschid un alt topic pt ca am ceva nelamuriri in privinta reconditionarii ei. Editat Septembrie 15, 2016 de turcu_dan Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Pt inceput alea sint difurile de medii. Pe urma niste difuzoare asa de mici sint greu de rebobinat si nici nu au putere prea mare (dupa aspect). In caz ca ar fi fost arse era mai ieftin sa caute altele care se potrivesc. Mai probabil sa fi dezlipit numai calota ca sa o indrepte. Calotele au fost infundate - dupa aspect dar pt ascultat in curte cind faci treaba merg si asa. Cit sint catalogate boxele ca ar duce? Dupa cum spuneam, pt un pret rezonabil sint ok. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Da, au fost lovite în centru și îndreptate. Cere un video să nu ai regrete dacă baraie, bâzâie, sau emit ce nu trebuie. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Multumesc pentru confirmare...... ma gandeam eu ca au fost infundate. Am renuntat la ideea de a mai cumpara combina + boxele, costau 200Ron + transport. Combina avea trecut in specificatii undeva la 55W. @sesebe m-as mira sa fie difuzoare de medii, eu cred ca sunt inaltele...... stii de ce? Asa cum am spus mai detin o combina Philips FW630 in reconditionare, una din boxe baraia la volum, asa ca am demontat tot si am constatat ca acea "bila" care se vrea tweeter este doar o bila de plastic pt aspect, iar inaltele sunt la fel cu cele de la JVC. ( http://www.elforum.info/topic/118752-repararereconditionare-combina-philips-fw630/?p=1425132 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum