POLAKU2002 Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 buna ziua.acest laprop se alimenteaza normal dar nu are video....am schimbat ramul,bateria bios,am pus pe monitor extern dar degeaba.... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 am notat ca se aprinde ledul de wi fi si capslock licareste 1 data la citeva secunde,,,, Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Eu unul cred ca e chipsetul placi video cu probleme. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 are procesorul incorporat cu cipul video....dupa eroare se pare ca cpu este cu probleme Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 are procesorul incorporat cu cipul video....dupa eroare se pare ca cpu este cu probleme Ce procesor aveti la acest laptop ??? Dar oricum eu cred ca mai mult e chipsetul video. Daca aveti vreo statie de reballing,atunci puteti sa incercati sa-i relipiti chipset-ul . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Nu e exclus sa ai procul intel dezlipit dar mai intai fa o rescriere de bios . Ps . din pacate nu pot atasa aici dumpul , Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Incarcal aici http://www.filehost.ro/ si posteaza linku Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Incarcal aici http://www.filehost.ro/ si posteaza linku Hp compal la a994p rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum