Vizitator Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Va salut, imi trebuie pt back-up un hard extern. Va fi utilizat din joi in Paste, asa ca nici memoria nu e importanta. Cel mai mare hard pe care il am e de 320 GB pe care nu l-am umplut niciodata. Vad ca mai nou se poarta cele cu usb 3.0. Eu nu am la actualele mele calculatoare un astfel de port. Banuiala mea este ca ar merge dar nu sunt sigur. Nu ma intereseaza ca merge mai greu pe 2.0 decat pe 3.0, important e sa mearga. Astept cateva pareri strict despre functionalitate si eventualele probleme care ar putea sa apara. Va multumesc tuturor celor care veti scrie! Editat Septembrie 14, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 hard usb3 pus port usb2 ,merge ...ca usb2.Am eu unul de 1T ,usb3 ,iar calculatoarele sunt toate usb2 Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Stiu ca merge,doar ca viteza de citire/scriere o sa fie mai mica Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 va multumesc dragi colegi. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Si eu am unul de 2T si are scris pe cutie ca merge si pe usb2 si pe usb3 , si il folosesc si pe usb2 si pe usb3 , pe usb2 merge un pic mai greu dar merge chiar binisor se simte un pic de diferenta dar pe mine nu ma deranjeaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum