peternan Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Buna ziua ! Am acest tv adus din Anglia care nu receptioneaza decat in uif tunerul este TDTC-G604D. Se pot activa si celelalte benzi din meniul de service ? Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Din service nu se poate face nimic referitor la Tuner, poate doar schimbind tunerul(eventual si softul), asta e parerea mea, mai asteptati si alte pareri de la colegi, poate sa lovit cineva de aceasta problema....... Editat Septembrie 14, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Eu as incerca totusi un update,dump inainte de a schimba tunerul.A i intrat in service sa vezi ce ai pe acolo? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 in menu service nu are ce schimba ,in cel mai bun caz in menu hotel poate este activat si nu poate da mai mult decat uif,menu 7935,dar dupa cum spune ti si dv cred ca trebuie un update si posibil si un tuner Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Cel mai bun lucru, e sa faceti o resoftare de pe stick usb, dar pentru asta trebuie sa postati tipul de display, ca sa cautam un soft compatibil. Dupa resoftare, se vede daca trebuie alt tuner sau nu. Oricum la schimbarea altui tip de Tuner se mai scot strapuri, se pun in alt loc, se mai adauga smd-uri sau se scot.........am schimbat alt tip de tuner, la un 17MB70 si am facut destule modificari pe placa. Editat Septembrie 15, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
peternan Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Multumesc pt. raspunsuri ! Tv-ul este unul ieftin cu diagonala mica si nu merita investitii in tuner si modificari , mod hotel este activat dar nu am reusit dezactivarea. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Incearca o resoftare cel mai simplu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Incearca o resoftare cel mai simplu. Asa am zis si eu, e foarte posibil sa trebuiasca doar un update de soft si problema se rezolva.......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum