Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mixer activ behringer pmp 3000

Vizitator Boxe si Amplificatoare Audio

Postări Recomandate

Salut prieteni. 

De curand am achizitionat un mixer activ behringer pmp3000 fara sursa SMPS, vreau sa plantez in el alte module de amplificare si alimentare clasica pe trafo toroidal cu redresare si filtraj si nu stiu tensiunile de alimentare pentru procesorul de efecte si placa de baza a mixerului ....  corectoare de ton ,preamplificatoare .

Ma poate ajuta cineva cu o schema a smps-ului de la pmp3000 sau daca a mai facut cineva modificarea asta de la comutatie la transformator , va rog un mic ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• orgasmo

5

• maryuss2011

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

multumesc mult dar nu ma ajuta cu nimic. partea proasta este ca nu am nici smp-ul lui, si nu il mai are nici cel de la care l-am luat.

Editat de Boxe si Amplificatoare Audio
Link spre comentariu

Mufa incercuita este X6, cu 1=+12V, 2=AGND, 3=-12V , 4=POS+,  5=POS-, 6=OFF si se conecteaza la etajul final.

Mufa X4, cu 1=+15V, 2=-15V,  3=AGND, 4=+48V, 5=+5V, 6=CGND se conecteaza la mixer.

Posted Image

Mufa X4

Posted Image

Etajul final

Posted Image

Link spre comentariu

multumesc mult tuturor de aici  pentru ajutor,  prin urmare X4 se conecteaza la mixer, puteti sa-mi spune-ti ordinea numerotari pinilor mufei care este 1 si care este 6 , am observat ca la ambele mufe X4 si X6 au un fir rosu si celelante 5 fire sunt negre,  firul rosu este pinul 1?

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru ajutor, raman dator cu o lada de staropramen. 

Si o ultima intrebare,  pe mufa  X4 pini 1,2 si 3 formeaza o alimentare simetrica stabilizata de +/-15v  sau este alimentare asimetrica + si -15V, ? ( daca 1,2 si 3 formeaza alimentare simetrica  atunci 4 si 5 au masa comuna pe pinul 6)

Stiu ca la modele pasive folosesc alimentare simetrica stabilizata de +/-15V/1A

Editat de Boxe si Amplificatoare Audio
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări