C.D. Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Inteligenta depinde de cunostintele acumulate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Eu am alimentat tot cartierul cu metoda asta ...dar nu mai spuneti la nimeni va rog. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) E veche metoda, o folosesc de 5 ani la doua prelungitoare turcești (similare) dar cu 5 și cu 3 prize. Ce nu am înțeles e de ce nu funcționează și la prelungitoarele românești? Nu ai cum sa alimentezi tot cartierul cu metoda asta deoarece prelungitorul abia suporta 16A. Poate să găsești turcești trifazate și le cascadei până pe la 20kV, pui câteva in statiile de joasă și om faci. Clipurile pe YT chiar sunt amuzante, nu trebuie interzise. Mai grav e cu reclama agresiva la TV cu produsele precum Rovus Handy. Editat Ianuarie 27, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 On 9/14/2016 at 12:06 PM, icar said: Ati vazut asta: ? Asta nu este deloc la misto,si vorbesc in modul cel mai serios,eu am realizato de cativa ani,nu pe calorifere ci pe alte dispozitive care da caldura,ia mai ganditi-va. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Soba de teracota? Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Se mai gaseste cate unu cu idei de pacaleli pentru netoti ( nu te poti numi altfel in conditiile in care crezi in asa ceva ), si audienta din pacate au din plin... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Stiam ca am sa fiu luat la misto,jur ca nu mai intru pe acest topic. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) @Giorgi tv luatul la mișto e una și gluma e alta. Nu e forum de ghicitori așa că spune exact ce ai făcut altfel fie nu te credem fie nu înțelegem și poate e vorba de alt sistem de încălzire Editat Ianuarie 27, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Giorgi, pai youtube este plin de astfel de pacaleli dovedite, este normal sa pretindem unui pasionat de electronica sa fie ceva mai circumspect cand vine vorba despre asa ceva. Editat Ianuarie 27, 2019 de Marian Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Pentru unul care n-a folosit vreodată Legea lui Ohm, astfel de ,,minuni,, vor fi întotdeauna posibile.Dar doar în filmele de pe YouTube, nu și în realitate.Cine are o minimă cultură tehnică nici nu trebuie să încerce ,,soluțiile minune,, de pe YT, poate să-și dea seama doar punându-și mintea la contribuție că sunt doar prostii de atras fraierii și vizualizările aferente... Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Acum 13 minute, validae a spus: Pentru unul care n-a folosit vreodată Legea lui Ohm, astfel de ,,minuni,, vor fi întotdeauna posibile.Dar doar în filmele de pe YouTube, nu și în realitate.Cine are o minimă cultură tehnică nici nu trebuie să încerce ,,soluțiile minune,, de pe YT, poate să-și dea seama doar punându-și mintea la contribuție că sunt doar prostii de atras fraierii și vizualizările aferente... bine zis, daca mai spunem si de Kirkoff deja suntem departe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum