attilaa0 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Buna ziua!Acest sistem este in protectie si anume partea de finali pentru woofer scoate -52V la iesire si nu se cupleaza releu din aceasta cauza. Am masurat toti tranzistorii,diode cndensatoare ,si cele ceramice ,rezistente . Totul este in regula.Eu banuiesc ca ceva nu este pus bine ,cred ca s-a mai umblat. De aceea am nevoie de schema partii de final. Este cu 2sa1943 si 2sc5200 (Q610 si Q611) Sau daca nu as vrea sa stiu valoare R618. si Q605 si Q606.Banuiesc ca acolo e problema. va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) https://filehost.net/eedfae67f5498454 Editat Septembrie 14, 2016 de leoncris Link spre comentariu
attilaa0 Postat Septembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Va multumesc !Seamana dar nu e asta. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Nu are nimeni schema originala?Pe placa scrie DS-80 rev 1.0. Va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=7400.0 Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Buna ziua!Acest sistem este in protectie si anume partea de finali pentru woofer scoate -52V la iesire si nu se cupleaza releu din aceasta cauza. Am masurat toti tranzistorii,diode cndensatoare ,si cele ceramice ,rezistente . Totul este in regula.Eu banuiesc ca ceva nu este pus bine ,cred ca s-a mai umblat. De aceea am nevoie de schema partii de final. Este cu 2sa1943 si 2sc5200 (Q610 si Q611) Sau daca nu as vrea sa stiu valoare R618. si Q605 si Q606.Banuiesc ca acolo e problema. va multumesc! Verifică tranzistoarele finale , prefinale . Poate fi ars finalul care amplifică semialternanța negativă a semnalului , sau prefinalul care il comandă , și de aceea iti ''trage'' ieșirea la -52 volti . Chiar si cele din etajele de intrare si pilot ( mai rar se ard acestea ) , rezistențele de putere să nu fie intrerupte, in cazul in care nu găsești vreun tranzistor final sau prefinal ars ... Nu ar trebui să-ți trebuiască schemă pentru așa ceva . Un amplificator audio de putere este destul de simplu ( in special cele din sisteme audio low cost ) incât să-l repari si fără schemă . Link spre comentariu
attilaa0 Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Verifică tranzistoarele finale , prefinale . Poate fi ars finalul care amplifică semialternanța negativă a semnalului , sau prefinalul care il comandă , și de aceea iti ''trage'' ieșirea la -52 volti . Chiar si cele din etajele de intrare si pilot ( mai rar se ard acestea ) , rezistențele de putere să nu fie intrerupte, in cazul in care nu găsești vreun tranzistor final sau prefinal ars ... Nu ar trebui să-ți trebuiască schemă pentru așa ceva . Un amplificator audio de putere este destul de simplu ( in special cele din sisteme audio low cost ) incât să-l repari si fără schemă . Da asa este ,am reparat personal in 16ani ca-m un million de amplifuri,problema este cand cineva isi baga nasul si schimba niste piese in locul carora pune altceva care da peste cap toata schema(de exemplu pune tranzistori normali in loc de cele care au C si E inversate,si poate inverseaza si pinii la montare) Apoi daca am o rezistenta carbonizata si nu stiu valoarea ,eu cred ca in aceste situatii ai nevoie de o schema. Si ca sa mai spun ceva ,am scos afara toate tranzistoarele rand pe rand ,apoi rezistentele ,condensatoarele,si cele ceramice ,si diodele. Toate au fost masurate scoase in afara cablajului si toate sunt bune.De aceea tind sa cred ca ceva nu e in regula ,cred ca au fost inlocuite niste tranzistoare si puse aiurea. http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=7400.0 Nu am acces acolo ,va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum