Kostas1 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Buna ziua! Posed aparatele romanesti Alfa si Pescarus. Acestea au un comutator de game mai "stufos", in sensul ca este cu translatie si 2 pozitii (UM-US si UM-UL), dar cu 2 x 3 perechi, in total 18 pini. Acesta a inceput sa dea semne de oboseala si la Alfa si la Pescarus la comutarea gamelor. Practic, incepe se nu mai faca atingere, din cauza uzurii (tocirii) si a vechimii. Am de prin targ vreo 2 placi de la aparate Pescarus care au comutatorul de game, l-am dat jos si l-am inlocuit doar ca sa descopar ca si acela este foarte uzat. Ba chiar am desfacut unul , l-am sters cu spirt , dar degeaba, lamelele acelea fine din cupru sunt foarte tocite. In comert nu gasesc nimic asemanator cu care sa-l inlocuiesc, asa ca intrebarea mea este urmatoarea: de unde as mai putea sa fac rost de un comutator IPRS (IPEE?) "nou", in sensul ca nefolosit niciodata? Stie cineva, ceva, sau ma poate ajuta cineva cu 1-2 bucati nefolosite? Atasez si poze. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Kostas1 Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Chiar nu raspunde nimeni? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 ...acum am vazut subiectul asta....daca nu "arde" caut eu si va dau maineun raspuns..... ( daca gasesc nu va costa nimic ....decat costul de transport) Link spre comentariu
Kostas1 Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Multumesc frumos! Nu "arde", dar vazusem ca nu a raspuns nimeni, probabil trebuia ii sa dau un alt titlu. Aparatele imi sunt dragi si nu vreau sa le tin "de mobila", ci sa le aud functionand, in mod special aparatul Alfa S-711T, caci pe unde scurte inca emite in limba romana Radio China International pe banda de 49m -6090 kHz (singurul post de radio strain care mai emite in romaneste) si este un sentiment aparte sa auzi in direct de peste mari si tari o transmisiune pe limba tarii tale, la un aparat destul de vechi cum e Alfa (pe electroliticii originali scria 1973). Link spre comentariu
puriu Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 S-ar putea sa mai am si eu, si altii, cateva comutatoare noi. In ce oras stau Alfa si Pescarus? Poate cineva sa le predea direct, nu prin posta.P.S. Radio China a transmis intotdeauna din Albania. Link spre comentariu
Kostas1 Postat Septembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Eu sunt din Ploiesti. Daca este cineva de pe Elforum care are astfel de comutatoare, sunt cu atat mai fericit! In ceea ce priveste R.C.I., nu stiam treaba cu Albania, asa o fi. Cei de la RCI incep emisiunea cu "Aici radio China International, Beijing", asa ca am dedus ca de acolo se transmite in direct (http://transilvaniareporter.ro/esential/felicia-gherman-jurnalist-intalnirea-cu-mareata-cultura-chineza-este-o-aventura-uriasa/). Oricum, conteaza asta mai putin, important e ca ei emit in romaneste pe US! Multumesc pentru reply! Link spre comentariu
puriu Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mi-am facut o mica perchezitie si am gasit cateva absolut noi. Daca n-are nici un ploiestean, donez eu doua bucati. Fara nici o obligatie. O adresa este suficient. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 da...din pacate ce-am gasit la mine (o cutie plina doar cu doua modele...) este diferit de ce va trebuie..... https://s11.postimg.org/4pzhd2hlv/DSC_1973.jpg https://s17.postimg.org/p0c6z69en/DSC_1974.jpg https://s12.postimg.org/ezsm9hgil/DSC_1975.jpg Daca totusi doriti pot sa va trimit ( gratis.....) Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 (editat) Va multumesc amandorura! Din pacate, d-le Angelescu, modelele pe care le aveti Dvs. nu le pot folosi, dar multumesc pentru bunavointa! D-le Puriu, daca aveti timp, una-doua bucati poate reusiti sa imi trimiteti. Se pare ca nu este nimeni din Ploiesti care are asa ceva. Dati, cand aveti timp, mesaj privat la adresa: calcostin2002 @ yahoo .co .uk , si discutam mai multe acolo. O zi buna! Editat Octombrie 3, 2016 de ratza Am adăugat spaţii în adresa de mail pentru a vă feri de boţii de spam Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Aproape sigur sunt astea:.Asa e? Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Da, d-l Puriu, acestea sunt, 100%! M-ati "rezolvat"! Si multumesc d-lui care mi-a facut editarea anti-spam! Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Din pacate adresa de mail de mai sus nu functioneaza (The recipient info doesn't seem quite right. Please look it over and try again.). Nu stiu ce are. O adresa postala oarecare ar fi mai buna. Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Functioneaza, d-le Puriu! D-l Ratza mi-a adaugat spatii, ca protectie anti-spam. Este exact aderesa sus-mentionata, numai ca este @yahoo.co.uk fara spatii dupa yahoo si co, adica nu asa @yahoo .co .uk Prefer totusi ca adresa de domiciliu sa nu apara ca informatie publica. Multumesc inca odata. V-am trimis mesaj privat pe Elforum, d-le Puriu! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Eu am modificat adresa de mail, fiindcă cele trecute în clar sînt folosite de boţii de interent pentru trimis tot felul de stupizenii care sînt convins că nu interesează. La fel şi cu adresa publică, e bine să vă feriţi în a vă pune datele personale pe internet. Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Am rezolvat! Am schimbat comutatoarele la cele 2 aparate si merg excelent! A durat mai mult pana le-am dat jos pe cele vechi. Multumiri d-lui Puriu, care mi le-a daruit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum