Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare memorie flash S29GL032A90TFIR4

bobo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

7

• dan cod

3

• siti

2

• Florinel TV

2

Zile populare

am gasit la un coleg TL866A dar se pare ca nu are socluri pt aceasta memorie(are de maxim 40 pini) iar capsula este de 48 pini.

poate fi citit /scris in circuit?

Adaptor TSOP48-DIP40 pentru TL866CS/A

Posted Image

Adaptor TSOP48-DIP48 universal conectare 1:1 la programatoare cu ZIF48

Posted Image

In circuit pe VGA incercati sa accesati comunicarea seriala sau cautati conector dedicat marcat GND Rx Tx Vcc, asa se pot programa pe linia de productie sau in service.

Link spre comentariu

am gasit conectorul de service cu 4 pini(gnd,tx,rx si 3,3v).

acum sa vad cum ma leg la programator cu cele 4 fire.

sper ca si bulgarul care a postat bin-ul sa fi citit memoria tot prin intermediul acestui conector.

Link spre comentariu

prin mufa de service cu tx rx gnd si 3,3v merge scris cu RT809F prin conexiunea procesorului cu TL866 trebuie scoasa memoria nand flash su se programeaza cu adaptoru postat mai sus 

cu postalul nu cred ca stie de nand flash , cel putin cu programul acesta care este pina in prezent

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

maine o sa-i cer programatorul colegului si o sa vad descre ce este vorba(nu am lucrat cu asa ceva pana acum).

din poze de pe net se pare ca exista un conector cu 6 fire(ICSP interface) si banuiesc ca din cele 6 fire 4 sunt cele care ma intereseaza pe mine,sper sa nu ma insel.

in softul programatorului apare acest tip de memorie deci merge citita dar nu stiu daca merge citita si prin intermediul acestui conector de service(in circuit).

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări