Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator lampi schema

Fantomas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@ dumitrache_s, ma uit la carcasa vopsita stil militar si constat ca mi-ai "furat" ideea :rade: .

Desigur e o gluma, coincidenta face ca am in lucru un PP stereo cu 6N1P- EV si 6P14P- EV (va aparea in curand pe forum), pe care intentionez sa-l botez "Military 1", carcasa in intregime metalica vroiam sa o vopsesc exact ca cea din poza, acum o voi face verde inchis simplu (kachi) pentru a nu fi acuzat de "plagiat".

Link spre comentariu

Nu este nici o problema eu l-am pus pe fiul meu sa vopseasca carcasa (are 16 ani ) dar cand sa apucat de ia mi-a zis "dute in atelier si lasa-ma sa-mi fac treaba" eu ma plimbam in jurul lui . Toata cutia este vopsita de el restul de "mandea" , asa ca vopsest-o cum crezi tu ca este mai bine .........

Anul trecut pe vremea asta aceasta sectiune a forumului erea mai activa , acum...........ma uit la cine posteaza ca eu .... asta e..... cand unele persoane  nu isi vad de treaba...........

Stima si respect .

Editat de dumitrache_s
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări