stefanpecsi Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Salut tuturor!Ma intreb,oare,ca exista ceva program,care descifrează parola wifi,program să meargă pe win 7?si sa o si faca intradevarsi nu srl,ci wpa/wpa 2,cu wpa activ?Multumesc mult.Scuze,vroiam sa scriu,nu wep,ci wpa,wpa2 si cu wps activat! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Este unul care îți arată rețelele și parolele la care ai fost conectat, nu e spărgător de parole, e pentru parole uitate. Nu mai stiu cum îl cheamă, l-am găsit pe youtube și l-am testat, merge. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Pai ori ti-ai uitat parola la router ori vrei sa te conectezi prin vecini...In primul caz ai butonul reset si pui alta parola,cazul doi te ajuta linux dar e ilegal . Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Trimitemi-l pe asta cu parole uitate,daca poti linkul,pe suport win 7 merge?Numai da-mi un putin explicatii,cum s-o folosesc.Incerc sa-ti fac azi montajul,miine l-as trimite,scuze ,mai repede nu pot.Multumesc Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 http://digiwonk.wonderhowto.com/how-to/recover-lost-wifi-password-from-any-device-0166986/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 acum nu sunt in tara si am uitat cum il cheama pe program, daca mai astepti o saptamana te rezolv. Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 http://digiwonk.wonderhowto.com/how-to/recover-lost-wifi-password-from-any-device-0166986/ și dacă nu ai drept de admin pe respectivul PC ? Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Multumesc XAN77 si Alcon,aici găsesti ce iti trebuie,e de toate in el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum