coco243 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Va salut, Am o problema ciudata. Pe mufa de pe perete daca infig surubelnita intre mantaua metalica a cablului si mufa se rezolva problema pe care o am ( imi sacadeaza programele digitale). Este vorba de cablul ce intra in reciver. Nu inteleg care este problema si din ce cauza apare acest fenomen ciudat. Va multumesc, Editat Septembrie 12, 2016 de coco243 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Contactul cablului (blindajul ,manta) in mufa este defectuos.Demontati mufa si rectificati contactul. Link spre comentariu
coco243 Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Am facut asta si la mufa de pe cablu, si la mufa din perete. Am uitat sa precizez ca functioneaza si fara sa bag surubelnita, functioneaza si doar daca pun mana pe cablu, fara sa-l misc sau alte figuri. Initial am presupus ca e de vina mufa de pe cablu, dar am schimbat si mufa si degeaba. Nu pot sa-mi explic, Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Deobicei tresa,blindajul,mantaua, cum vrei sa-i zici se leaga la GND, impamintare, si daca dumneata pui mina pe cablu si functioneaza corect inseamna ca defectiunea este la distanta mai mare de locuinta dumitale . Alerteaza-i pe cei de la cablu sa va rezolve defectiunea. Link spre comentariu
coco243 Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Pai si surubelnita?Aia o infig si ramane in aer, aia nu mai e legata pa pamant. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Contactul cablului (blindajul ,manta) in mufa este defectuos.Demontati mufa si rectificati contactul. Link spre comentariu
coco243 Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Am facut asta si la mufa de pe cablu, si la mufa din perete. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Imi pare rau dar nu pot veni la dumneata sa-ti rezolv defectiunea,cheama pe cei imputerniciti cu asemenea probleme. Editat Septembrie 12, 2016 de NOSTALGIC Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Tot lipsa de contact e acolo sau cablul prost. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Sanatate permanenta ! Unele prize de antena (nu sunt sigur ca toate) au in interior un mic "montajel" ceva rez. si c-uri smd .Nu-mi aduc aminte exact ( masa ori pinul central al mufei mama de pe priza) nu avea continuitate 0 cu surubul din spate unde venea cablul din perete.Am trecut pe "direct" si a fost OK. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Schimbati cablul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum