Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare casti

Testikov

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Testikov

6

• turcu_dan

4

• dany_cta

4

• techs

2

Top autori în acest subiect

Suporti destul de mult. Eu ma trezesc ca ascult muzica tare noaptea si cand ma duc la wc se aude muzica de acolo, mi-e ca deranjez vecinii cu castile  :rade:

Nu stiu cat de tare se aud odata ce sunt puse pe cap, dar de suportat, suporti destul de mult pentru ca se aud frumos, nu deranjant ca toate "cochilile" no-name, e o muzica clara, fara distorsiuni si fara frecvente medii si zgomote de-alea deranjante. Ai fi uimit sa vezi cat de tare poti sa asculti cand se aude frumos, fara sa iti dai seama macar ca este tare.

Link spre comentariu

Le-am primit si se aud destul de bine.

Merg direct in laptop fara amplif dedicat, nici nu pot sa dau volumul la maxim din calculator. Poate pentru niste distorsiuni mai mici sa pui amplif dedicat, dar pentru putere nu e nevoie.

Alte detalii mai dau dupa ce le testez mai bine.

Link spre comentariu

Eu nu inteleg o chestie. Pe unde se duce semnalul la cealalta boxa ? (ca are fir doar intr-o parte). Pentru ca singura legatura intre cele doua difuzoare e o curea de piele si 2 sarme de otel. Nu vad cum s-ar putea transmite semnalul prin asa ceva...

Link spre comentariu

Nu vad cum s-ar putea transmite semnalul prin asa ceva...

Prin cele 2 sarme de otel, se practica si la ,,case'' mai mari, cum ar fi AKG

Editat de techs
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Pentru upgrade, recomand castile hires Sony MDR-1R :) merg bine cu playerul FIO-X1 Casti: Z=48 ohmi, banda frecventa 3-100.000 Hz , SPL 105 db , Neodymiu magnet , drivere 40 mm. Le am de cativa ani si sunt foarte multumit . Le-am achizitionat cu doar 550 Roni (pret redus) si imi pare rau ca nu am mai luat o pereche !jv0kjk.jpg

Editat de alex mm
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări