Vizitator Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Cât de tare să suporți muzica in căști? Asta e întrebarea. Dacă ai alea pe urechi si in jurul tău se aude ca la combina, de ce mai asculți în căști? Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Suporti destul de mult. Eu ma trezesc ca ascult muzica tare noaptea si cand ma duc la wc se aude muzica de acolo, mi-e ca deranjez vecinii cu castile Nu stiu cat de tare se aud odata ce sunt puse pe cap, dar de suportat, suporti destul de mult pentru ca se aud frumos, nu deranjant ca toate "cochilile" no-name, e o muzica clara, fara distorsiuni si fara frecvente medii si zgomote de-alea deranjante. Ai fi uimit sa vezi cat de tare poti sa asculti cand se aude frumos, fara sa iti dai seama macar ca este tare. Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Le-am primit si se aud destul de bine. Merg direct in laptop fara amplif dedicat, nici nu pot sa dau volumul la maxim din calculator. Poate pentru niste distorsiuni mai mici sa pui amplif dedicat, dar pentru putere nu e nevoie. Alte detalii mai dau dupa ce le testez mai bine. Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Eu nu inteleg o chestie. Pe unde se duce semnalul la cealalta boxa ? (ca are fir doar intr-o parte). Pentru ca singura legatura intre cele doua difuzoare e o curea de piele si 2 sarme de otel. Nu vad cum s-ar putea transmite semnalul prin asa ceva... Link spre comentariu
techs Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Nu vad cum s-ar putea transmite semnalul prin asa ceva... Prin cele 2 sarme de otel, se practica si la ,,case'' mai mari, cum ar fi AKG Editat Septembrie 17, 2016 de techs Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Doamneee... Pai si ecranarea ? rezitenta otelului ? Link spre comentariu
techs Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Nu este nevoie de ecranare la nivelul acela de tensiune iar rezistenta este nesemnificativa in raport cu cea a castilor. Link spre comentariu
Vizitator Pentoda Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Pentru upgrade, recomand castile hires Sony MDR-1R merg bine cu playerul FIO-X1 Casti: Z=48 ohmi, banda frecventa 3-100.000 Hz , SPL 105 db , Neodymiu magnet , drivere 40 mm. Le am de cativa ani si sunt foarte multumit . Le-am achizitionat cu doar 550 Roni (pret redus) si imi pare rau ca nu am mai luat o pereche ! Editat Octombrie 7, 2017 de alex mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum