Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung LED

SASSU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SASSU

6

• FLORIN IORDACHE

2

• leoncris

1

Spuneti-ne si noua si ce scrie pe display-ul lui...si mai spuneti-ne simptomul tv-ului.. Asteptam !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

display CY-HF320AGSV1H manifestare palpie ledul rosu ii dau din telecomanda se stinge dar nu pleaca tensiunile sunt bune nu imi da comanda la invertor asa se manifesta

Eeee,acum mai merge,nu era mai simplu si mai usor de la bun inceput sa ne spuneti aceste informatii...adica sa nu va mai intrebam noi... ???

Acum trebuie s-a asteptati cateva minute pana cautam dumpul...dar numai si numai daca il avem careva de pe aici ... 

O zi buna va doresc !!!

Link spre comentariu

Nu a spus nimeni, ca reparati de azi sau de miine, am inteles eu gresit, pentru ca si virgula are un rol important intr-un text, lasind la o parte semnele de ortografie, e ceva normal sa va "aprindeti", mai ales daca aveti si experienta in domeniu. Aveti aici dumpul. Cred ca, seria corecta la mainboard, este "BN94-06778". Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva......

http://dx.xfile.ro/download/34380b4069299bb25ddd981f74f8035d.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări