Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32ES6100W - dump

nicugurita

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicugurita

8

• paun nelu

2

• dan cod

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

mai bine spuneti ce va face tv-ul decat sa dati copii paste . ce dump va trebui,poate un  firmware?

Da domnule e mult mai usor cu copy/paste...de cat sa ne scrie defectul tv-ului....adica simptomul lui. :rade:

Vad ca e destul de vechi pe aici acest user,este chiar din 2008,ar trebui sa stie regulamentele de pe aici.

Ce sa mai zis de un user nou care e de o zi sau de doua zile pe aici.

O zi minunata va doresc !!! Asteptam un raspuns !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Domnilor se pare ca dumneavoastra nu ati editat niciodata un mesaj aici., Asa arata un mesaj editat pe forumul acesta , intentia mea a fost sa il editez ,ca sa scot un cuvant si a aparut scris incaodata!

Asta pentru curiosi!

Trecand la treburi mai importante  pentru mine  , pot sa va spun ca la televizorul cu pricina clipeste ledul de 6 ori. am probat doua dumpuri luate de pe un forum rusesc dar care aveau alt ecran  si nu a mers. Cu unul din dumpuri am sunet , schimba canalele dar nu functioneaza backlight-ul!

Multumesc !

Link spre comentariu

Daca nu se aprind led-urile cu mufa de la main deconectata si cand conectezi mufa de la main ai sonor si poti schimba canalele e clara treaba: invertor sau led-uri defecte(cel mai probabil led-urile)

Daca ai avea asa ceva iti dadeai seama imediat daca problema e de a led-uri sau invertor.

https://www.aliexpress.com/item/110V-265V-LED-Tester-LCD-TV-LED-backlight-Tester-Lamp-beads-Light-board-LED-light-Tester/32484104001.html 

Editat de clony
Link spre comentariu

Ati avut dreptate , am gasit defect pe alimentarea ledurilor , televizorul functioneaza , dar trebuie sa pun inapoi dumpul cale l-a avut ca vede pe jumatate de ecran si scrie in limba rusa!

Va rog sa mai puneti odata  linkul domnule  clony ca nu functioneaza , m-ati facut curios!

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări