alexim_mihai Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Buna ziua. Ce se poate face in privinta unui tv Everest model crte-17t1p, sasiu tf-21p2 versiunea 2? Unele canale sunt prea amplificate (incepe sa se suprapuna ) altele functioneaza corect. Am masurat tensiune de alim, am schimbat si selector, 33 de v este corect. Am facut un artificiu cu niste rezistoare ca sa reduc valoarea agc. Acum canalele foarte amplificate functioneaza in limite normale, iar celelalte sunt f putin amplificate( purici). In meniu service nu am gasit nimic legat de Raa sau Agc. Editat Septembrie 12, 2016 de alexim_mihai Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Se rezolva din service, dar postati corect modelul tv-ului.......sa stiu daca e ce cred eu........telecomanda e ceva de genul asta Editat Septembrie 12, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Everest model crte-17t1p, sasiu tf-21p2 versiunea 2, telecomanda nu am folosesc kw 55L7 care se potriveste perfect Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Cum arata tv-ul, pune un link......in service schimbi pagina cu tastele de pe telecomanda 1, 2, 3......si ai sa dai si de reglaj AGC....... Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Multumesc de sfat, trebuia sa apas display apoi tasta2 in service mod. am reusit sa scot amplificarea marita, dar pacat ca nu are si reglaj pentru raa. Au ramas cateva canale de frecventa inalta care au semnal mai slab. Dar la o chinezerie ca asta nu poti face mai mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Multumesc de sfat, trebuia sa apas display apoi tasta2 in service mod. am reusit sa scot amplificarea marita, dar pacat ca nu are si reglaj pentru raa. Au ramas cateva canale de frecventa inalta care au semnal mai slab. Dar la o chinezerie ca asta nu poti face mai mult. Corect, nai ce sai faci mai mult de atita......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum