Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv clayton

mac77

Postări Recomandate

buna seara am primit un tv clayton cu tub cadou tv funtioneaza corect 5 -15 minute dupa care ecranul devine negru dar are sonor il opresc din butonul de retea funtioneaza iar 5 minute si face la fel ia-m refacut lipiturile pe placa crezand caare vre-un contact rece tot la fel ce am constat ca se stinge filamentul tubului o indrumare ce pot sa-i fac multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• mac77

2

• sorinpavel

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

buna seara am primit un tv clayton cu tub cadou tv funtioneaza corect 5 -15 minute dupa care ecranul devine negru dar are sonor il opresc din butonul de retea funtioneaza iar 5 minute si face la fel ia-m refacut lipiturile pe placa crezand caare vre-un contact rece tot la fel ce am constat ca se stinge filamentul tubului o indrumare ce pot sa-i fac multumesc

tv clayton  si mai cum.......? nu are si el vreun model anume sau macar vreun chassis anume ....???

Link spre comentariu

Cind se stinge filamentul, inalta ramine?, daca este sasiu 11ak30, vedeti daca BU808 se incinge, daca da, schimbati c-ul de 10uF.......nu este exclus sa fie si trafo linii defect.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

11AK30

Da poate fi sasiul vestel 11ak30 ,11AK30A11,11AK30-A14 etc...dar poate fi si sasiul vestel 11ak36,11AK36A15 etc...acum depinde de modelul tv-ului...

Daia l-am intrebat ce model are tv-ul,adica ca sa fiu sigur ca sa nu gresesc. :reytre 

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări