Craciun Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Salut, Asa cum spune si titlul donez 4 buc PCB ptr frecventmetru cu PIC16F628 in Ploiesti dupa ora 20 sau in weekend, predarea se face la mine acasa. Poze cu PCB-urile , schema si hexul le gasiti la mine pe site http://danolteanu.webs.com/ Toate cele bune Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 UP Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 UP Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 le iau eu ,doar in weekend. Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Ok trimite-mi pe MP nr de telefon sa stabilim cum ajungi la mine acasa. Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Doresc sa profit de aceasta ocazie ca sa multumesc userului "Craciun" pentru diodele cu GE trimise prin posta (gratis ) in urma cu appx 10~12 ani ( necesare pt un esr analogic ). Deci MULTUMESC! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Multumesc si eu aici , cablajele sunt de exceptie. Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Salut, Pentru cine e interesat sa manufacureze astfel de cablaje in regim industrial pot trimite pe email fisierele Gerber, arhiva e prea mare ptr a fi atasata aici. Succes Editat Septembrie 24, 2016 de craciun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum