xaxa Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Am incropit din niste resturi de la un patut si un blat de bucatarie o masuta pentru copil foarte simpla ca realizare. exeptind ceva aduceri la cote exacte, s-a intimplat ca materialele sa fie taiate cam asa cum trebuia. prinderile sint cu suruburi. am chituit peste cu chit de lemn si am vopsit in 3 straturi peste primul strat de vopsea am dat o mina cu glaspapir fin. Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 frumoasa si utila. cred ca ar trebui totusi sa-i pui niste intaritoare la picioare, copilul se "hatane" cu masa destul de des. este din experienta proprie, poate la tine nu va fi cazul. Link spre comentariu
xaxa Postat Septembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 copila noastra a invatat de la cazutul de pe o masuta de plastic ca poate face buba mica daca practica asfel de sporturi extreme si deocamdata a renuntat. masuta e foarte solida, fiecare picior e prins in 4 puncte (doua prin blat si inca 2 prin marginile adiacente). dar evident nu ar rezista la o balanganeala serioasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum